Hjælp til kærlighed - Kørekort til kærligheden - Muusmann Forlag

Kørekort til kærligheden

En teoribog

49,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 37,46 kr. (-25%)

Det siger læserne om bogen:

“Utrolig interessant og velskrevet bog. Super interessant læsning for folk som er single og gerne vil tackle de underliggende grunde til, hvorfor deres forhold ikke har været en succes indtil videre.”

Om bogen:

Ingen forventer at kunne sætte sig ind bag rattet i en bil og køre sikkert uden forudgående køre­timer. Vores ansvarlighed, både over for os selv og andre, forhindrer det, og vi accepterer, at vi er nødt til at lære det, inden vi kan det. Tænk, hvis vi var lige så ansvarlige over for os selv og andre, når det gjaldt parforhold?

Skilsmissestatistikkerne taler deres tydelige sprog om, at det kunne være relevant med nogle køretimer til kærligheden, inden vi kaster os ud i projektet. Skilsmissebørn ville synes, at det var yderst relevant, og det samme ville bankrådgivere, advokater og ejendomsmæglere, hvis ikke det var, fordi de tjener så godt på de kuldsejlede forhold.

Ofte går det galt allerede i udvælgelsen af en partner, hvor forelskelsen får lov til at styre valget. Men er det overhovedet en god idé? Leder det os virkelig til at “leve lykkeligt til vores dages ende”, eller er det helt andre færdigheder, der skal til?

I bogen bliver overlevelsesstrategier, modstande og vaneforestillinger grundigt udfordret og en mere rationel tilgang til kærligheden præsenteret som alternativ. Nina Askov gør op med klicheerne om kærligheden og den eneste ene. Hun stiller skarpt på begrebet “forelskelse” og undersøger, hvordan kemi i hjernen og forhold i opvæksten fucker med vores dømmekraft og får os til at falde for personer, der måske slet ikke er egnede for os som livspartnere. Som en del af undersøgelsen har hun foretaget dybdegående interview af 50 singler, der alle har indvilliget i at få foretaget et tjek under egen motorhjelm, inden de begav sig videre på vejen til kærligheden. Deres historier udgør de levende eksempler på teorien og er med til at gøre bogen virkelighedsnær og brugbar for den kærlighedssøgende.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kørekort til kærligheden
Undertitel En teoribog
Forfatter Nina Askov
Sider 168
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse September 2018
ISBN 978-87-93575-88-2

Om forfatter

Nina Askov

Nina Askov er mastercoach og psykoterapeut. Derudover har hun en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.