Elsker mig for evigt

12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single

DKK 249,95

Den eneste ene, du med sikkerhed skal være sammen med resten af livet, er DIG. Denne bog handler om at have en kærlighedsaffære med sig selv. Titlen Elsker mig for evigt handler ikke om at være selvcentreret eller egoistisk, men om at finde de ting, der gør DIG glad og får dig til at elske at være sammen med dig selv.

Bogen tilbyder singlekvinder i alle aldre værktøjerne til at leve et lykkeligt liv som single.

Måske har du været single længe, og måske ønsker du dig brændende en kæreste, men hvad nu, hvis dit fokus er forkert? Måske burde du lære at værdsætte dig selv og se mulighederne i et liv med fokus på dine egne styrker, før du springer ud i en desperat jagt på en mand.

Elsker mig for evigt er baseret på 11 interviews med handlekraftige singlekvinder, der har fundet deres egen vej i livet, og byder på både faglige og personlige refleksioner over livet som single. Bogen indeholder desuden en række øvelser, der kan gøre dig bevidst om, hvilke ændringer der skal til, for at du kan leve et lykkeligt liv som single.

Info

Titel Elsker mig for evigt
Undertitel 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single
Forfatter Mette Holm, Pia Loulou Damsgaard
Sider 192
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Marts 2020
ISBN 978-87-93867-79-6

Om forfatter

Mette Holm

Privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun driver desuden den succesrige livsstilsblog MettesUnivers samt uddannelse af skyggevejledere. Mettes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. I 2015 var hun medforfatter til bogen Elsker mig for evigt, og i 2016 udkom hun med Boost din selvkærlighed – en samling af små positive og opbyggelige tekster. Mette sender hver dag et selvkærligt boost til 80.000 følgere. Se mere på www.mettesunivers.dk

Pia Loulou Damsgaard

Pia Loulou Damsgaard er journalist og forfatter samt indehaver af forlaget/fællesskabet for singlekvinder Loulou’s Library, hvor hendes mission er at guide singlekvinder mod et bæredygtigt og frit forhold til kærlighed, så de kan bruge energien på at nyde livet og udleve deres drømme i stedet for at græde over mænd.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.