Ud hver dag

En aktiv naturkalender med 365 oplevelser i Danmark

269,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 202,46 kr. (-25%)

Både forældre, bedsteforældre og pædagoger kender til, at det kan være svært at komme ud med børnene, men har nok også oplevelsen af, at det er skønt, når man først ér ude. Der er mange barrierer: vejret, tiden og ikke mindst overvejelser om, hvad man skal lave?

Læseren får 365 enkle og konkrete idéer til lege og sanselige oplevelser, som ligger (næsten) lige udenfor døren.
Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at komme UD HVER DAG – bare 10 minutter.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Ud hver dag
Undertitel En aktiv naturkalender med 365 oplevelser i Danmark
Forfatter Lenette Schunck
Sider 257
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2024
ISBN 978-87-94441-68-1

Om forfatter

Lenette Schunck

Lenette Schunck er naturvejleder, og for 20 år siden tog hun springet fra et kontorjob som designer til et udendørsjob. Både i sit eget liv og gennem formidling til både børn og voksne har hun oplevet, hvordan den daglige tur ud øger livskvaliteten. Derfor har hun dedikeret sit arbejdsliv til at inspirere børn og voksne til at komme ud for at opleve naturen med alle sanser. Hun står bag bloggen Fuglellerfisk og driver Facebook-siden Udeliv med indlevelse, hvor følgerne bliver inspireret til naturoplevelser. Tidligere har hun været naturvejleder både i børnehaver og tilknyttet naturskoler og senest projektmedarbejder på Naturvejledning Danmarks Krible Krable-projekt

Updating…
  • Ingen varer i kurven.