En guide til livet som PONYFAR - Muusmann Forlag

En guide til livet som PONYFAR

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Som enlig hingst i en fold af hopper, skulle man tro, at lykken var gjort, men nej! For der er så meget, en ponyfar ikke forstår.

For første gang er der skrevet en bog til alle de stakkels fædre i de danske ridehuse. Bogen Ponyfar er til de tusindvis af mænd, som dag ud og dag ind pakker bilen, kører deres ridepiger til træning, muger ud i ponyens boks – og til og med får lov til at betale for det.

Bogen er en letlæselig og humoristisk guide til, hvordan en mand bedst begår sig i rideverdenen. Der er tale om en faglitterær bog, der kommer med råd, som forfatteren selv manglede, da hans datter begyndte til ridning, og han igen og igen stillede dumme spørgsmål.

Ponyfar er ham, som ofte er lidt udenfor, og som prøver at gøre det så godt som muligt uden at gå i vejen for konen og datteren, når de vimser rundt om ponydyret. Ponyfar er, når sandheden skal frem, en blanding af en joke og en klippe. En joke, fordi han ikke ved noget om ponyer og nogle gange endda er bange for dem, og en klippe, fordi han altid er der – til trods for dette.

For at være bedre rustet til at tage kampen op mod de himmelvendte øjne fra den hesteglade teenagedatter, der synes, at far er utrolig kikset og uvidende, er det en redningskrans at have Ponyfar i baglommen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel En guide til livet som PONYFAR
Forfatter Thomas Pelle Veng
Sider 97
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse November 2019
ISBN 978-87-93867-43-7

Om forfatter

Thomas Pelle Veng

For seks år siden begyndte forfatterens datter til ridning. Som mand i en verden domineret af kvinder og med et kendskab til heste og ponyer, som var begrænset til zoologisk have og cowboyfilm, har indlæringskurven været stejl. Men i stedet for at melde sig helt ud, valgte forfatteren at udnytte den megen ventetid i stalden på at blive klogere på rideverdenen. Thomas Pelle Veng debuterer således med en bog til fædre, der som ham selv godt kunne bruge en hjælpende hånd. Som far til en datter på 15 år og et fuldtidsjob som HR-partner i landets største bilkoncern er der nok at se til, og det kan til tider være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Når datteren så har forelsket sig i en 350 kg tung pony, skal der findes yderligere 20-30 timer om ugen.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.