Ditte Young - Hvad hvisker hesten - Muusmann Forlag

Hvad hvisker hesten

Personlig og åndelig udvikling for hest og rytter

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

For mange år siden fik dyretelepatør, terapeut og clairvoyant Ditte Young at vide, at hun en dag ville få himlen og jorden til at mødes. Et arbejde, som hun ikke vidste, hvordan ville blive muligt. I arbejdet med hestene begyndte hun at forstå, hvor stor en udvikling der er i den sjælerejse, man som rytter gennemgår sammen med sin hest. En rejse, hvor to sjæle mødes og spejler hinanden på godt og ondt. Et udviklingsarbejde, som kan være smertefuldt og bekymrende, men også fyldt med latter, smil, sammenhold og kærlighed. Derfor gør det alt arbejdet og det hårde slid med hestene det hele værd. Med dem kan du opleve et NU og en mening med livet, hvis du er stille og lytter til, hvad hesten hvisker til dig.

Hvad hvisker hesten handler om, hvilken rolle hestene spiller i menneskets personlige og åndelige udvikling. Hvordan det kan lade sig gøre at kommunikere med dem uden sprog. Du vil også kunne læse om, hvad der sker med heste i forbindelse med en aflivning, om reinkarnation og om sjælens rejse til det evige liv. Du kan læse om evidens og også om den store modstand, Ditte Young mødte på sin vej i et for hende ukendt land, da hun ikke selv havde haft med heste at gøre, men som hun med årene fik et indgående kendskab til. I Ditte Youngs arbejde med hestene kæmper hun for, at du som rytter stoler på det, du mærker – alt, hvad du mærker, er netop sandheden for dig.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Hvad hvisker hesten
Undertitel Personlig og åndelig udvikling for hest og rytter
Forfatter Ditte Young
Fotograf Nadia Fryd & Erik Kunddahl
Sider 256
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2018
ISBN 978-87-93575-57-8

Om forfatter

Ditte Young

Ditte Young er uddannet psykoterapeut, clairvoyant, kranio-sakral-terapeut og healer, og er en af Danmarks mest anerkendte dyretelepatører. Hun holder foredrag, konsultationer, kurser og uddannelse både i ind- og udland. Hun arbejder med alle typer af hundeejere, fra dem der elsker at gå til konkurrencer, udstillinger og shows, har arbejdshunde, til familien der køber deres første hund.
Hun arbejder også med hesteejere – både fritids ryttere og eliteryttere fra landsholdet, inden for dressur, spring, military, western og meget mere og over det meste af verden.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.