Lær dyrenes skjulte sprog

Kunsten at tale med og lytte til dyr

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 124,98 kr. (-50%)

Det siger læserne om bogen:

Mathildes bog kan varmt anbefales , hvad enten man er klar på at lære dyrenes sprog eller bare nysgerrig.” – Tine Magill, psykolog og dyreelsker.
Når jeg læser Mathildes bog, bliver jeg beriget med så mange indsigter fra dyrenes verden, i en grad så jeg bliver helt overvældet. Mathilde har nemlig en helt særlig evne til at formidle det svært tilgængelige på en ærlig, kærlig og humoristisk måde.” – Marianne Flormann
Om bogen:

De fleste dyreejere kan nikke genkendende til, at det bånd, der kan opstå imellem os og vores dyr, er noget helt særligt – uanset om vi har en kat, hund, hest, hamster eller papegøje. De fleste dyreejere har på et tidspunkt i deres liv modtaget en pludselig indskydelse, idé, følelse, fornemmelse eller fysisk smerte i deres krop, imens de har været sammen med deres dyr. Dette er en besked, dyrene har kommunikeret til dem. Dyrene kommunikerer ikke verbalt, men på en anden frekvens, end vi er vant til: de kommunikerer telepatisk med hinanden og med os, primært igennem overførsel af tanker, billeder, følelser, fornemmelser m.m. Vi kan som dyreejere lære at tune ind på denne frekvens og høre disse subtile, direkte, morsomme og berigende beskeder fra dyrene i vores liv.

Hvis vi træner os selv til at være stille inden i hovedet, være nærværende i vores krop, stole på vores intuition, forbinde os til dyrenes frekvens og slutteligt sørge for at lukke for kanalen igen, så kan vi gøre de telepatiske udvekslinger, der hele tiden finder sted, bevidste og dermed brugbare. Dyr kan berette om deres ønsker og drømme, hvad de behøver for at blive mere balancerede eller slippe problematisk adfærd – de kan fortælle, hvor de har ondt, hvordan de oplever forskellige ting, hvordan vi kan opbygge et mere harmonisk samarbejde med dem og meget mere. ­Telepati er et værktøj, der kan skabe en stærk forståelse for dyrene i vores liv, og som kan forklare alt det, som traditionelle tilgange ikke kan.

Denne bog henvender sig til alle, der ønsker at lære at bruge dette simple, lettilgængelige og utroligt anvendelige værktøj for at opnå en dybere forståelse for og forbindelse til dyrene i deres liv, uanset hvilket dyr man har. Dyreejerne tages med på en skridt-for-skridt-rejse, hvor endedestinationen er telepatisk kommunikation med dyr. Den er fyldt med forfatterens egne overvejelser, oplevelser, case-stories fra kunder, praktiske øvelser, der hjælper læseren med selv at skabe kontakt til dyrene, samt fortællinger om livet set fra dyrenes perspektiv.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Lær dyrenes skjulte sprog
Undertitel Kunsten at tale med og lytte til dyr
Forfatter Mathilde Denning
Sider 232
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse December 2019
ISBN 978-87-93679-70-2

Om forfatter

Mathilde Denning

Mathilde arbejder professionelt med telepati til og healing af alle slags dyr. Hun holder uddannelser, kurser og foredrag i både ind- og udland samt rejser rundt i hele Danmark for at kommunikere med dyr. Hun har siden 2014 drevet en succesfuld Facebook-blog med emnet: Dyrenes Univers. Hendes passion er at hjælpe andre med i højere grad at integrere telepati i dagligdagen med deres dyr. I 2017 udgav hun sin første bog, og i 2018 sin første lydbog samt telepati-trænings-CD.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.