Hunde - Læg din pote i min - Muusmann Forlag

Læg din pote i min

I træning, samvær og partnerskab

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,98 kr. (-50%)

Fin, overskuelig og velskrevet bog med mange illustrationer. Det er tydeligt, at forfatterne brænder for emnet, og de er meget overbevisende.– Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

I tusindvis af år har det være kendt, at hunden er menneskets bedste ven. Den var det første husdyr, som blev tæmmet af mennesket, og er derfor også det dyr, som vi har den længste historie tilfælles med. Hunden er i dag blevet en sjælepartner, et familiemedlem og en bedste ven, som man altid kan læne sig op ad.

Hunden erstatter for mange et menneskebarn, en ægtefælle eller en sambo. Vi lever et liv, hvor vi selekterer i langt højere grad end nogensinde før, men vi vælger ikke hunden fra. Den får topprioritet, og hos nogle hundeejere får den en langt højere prioritet end andre mennesker eller sågar os selv. Det er ’bare’ nemmere at være sammen med sin hund end at forholde sig til andre mennesker. Fordi hunden er så ren i sin kærlighed til dig som hundeejer.

Denne bog har til formål at inspirere hundeejere og hjælpe dem til at forstå hunden på et endnu dybere plan – gennem en rejse, hvor de fleste aspekter omkring hunden bliver belyst. Så du som hundeejer ikke bare forstår din hund, men også forstår, hvordan det er at være din hund i den ydre såvel som den indre verden, den har sammen med dig. Denne bog giver jer en endnu større mulighed for at udvikle jer sammen.

Forfatteren og de to medforfattere gennemgår de emner, som de finder vigtigst, når man har hund. Alt fra hvad hunden oprindeligt er avlet til, til dens mange kommunikationsformer, og hvad den kan holde til i træningen. For at skabe det bedste hundeliv for din hund er der også emner som: Hvordan er du i partnerskab med din hund, hvordan træner man ’i boblen’ og dertil kommer forståelsen af dens personlighedsprofil og adfærd, som er fundamentalt i samværet for at opnå en større forbundethed hund og ejer imellem.

Bogen vil give dig nogle konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme. Værktøjer, som giver dig en større indføling, bedre præstationer, en ’holdbar’ bedste ven på fire ben, og hvor du ikke kun lærer at forstå din hund, men også dig selv, når I er sammen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Læg din pote i min
Undertitel I træning, samvær og partnerskab
Forfatter Ditte Young, Helle Hoffmann, Lea Nor
Sider 313
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2020
ISBN 978-87-93951-11-2

Om forfatter

Ditte Young

Ditte Young er uddannet psykoterapeut, clairvoyant, kranio-sakral-terapeut og healer, og er en af Danmarks mest anerkendte dyretelepatører. Hun holder foredrag, konsultationer, kurser og uddannelse både i ind- og udland. Hun arbejder med alle typer af hundeejere, fra dem der elsker at gå til konkurrencer, udstillinger og shows, har arbejdshunde, til familien der køber deres første hund.
Hun arbejder også med hesteejere – både fritids ryttere og eliteryttere fra landsholdet, inden for dressur, spring, military, western og meget mere og over det meste af verden.

Helle Hoffmann - Læg din pote i min - Muusmann Forlag

Helle Hoffmann

Helle Hoffmann er uddannet hundefysioterapeut samt kranio-sakral-terapeut til dyr og mennesker.
Hun har en baggrund som lydighedstræner i en brugshundeklub og har siden 2009 haft egen klinik. Hun har stor succes med at skabe ’holdbare’ hunde, fordi hun med sin faglige baggrund ser mere helkropsorienteret på hundene, hvor hun ud over muskler og led også inddrager lymfesystem, organer, fascier, nerver etc. i behandlingen.

Lea Nor - Læg din pote i min - Muusmann Forlag

Lea Nor

Lea Nor er uddannet hundeinstruktør, har en master i kommunikation, er uddannet mentaltræner og kropsmaster. Hun er medejer af virksomheden Just Be Dog, som tilbyder hundeinstruktøruddannelser, produkter og meget mere.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.