Fars køkken - Muusmann Forlag

Fars køkken

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Velkommen til fars køkken – kogebogen til fædre og børn!

Til trods for at der udgives et væld af kogebøger i Danmark, er der endnu ingen, som er skrevet til fædre og børn. Det er en stor skam, for fædre og børn er nogle af de dygtigste og sjoveste køkkenfolk. Bogen Fars køkken serverer alt fra lavpraktiske fif og fiduser til inspiration til sjove gæstemenuer – med et glimt i øjet. Ved at vende køkkenrutinerne lidt på hovedet og introducere ”Giv retten kokkehuer” og hylde ”Grøntsagspræsidenter” og ”Frugtprofessorer” bliver madlavningen til en hyggelig måde at være sammen med sine børn på.

Fars køkken består af 53 opskrifter, som alle er afprøvet, smagt og godkendt af masser af børn og fædre. Bogen indeholder også et hav af gode opgaver til far og barn og en masse fif og fiduser til, hvordan far inddrager barnet i madlavningen. Det skaber en skøn ligeværdighed i køkkenet og dermed gode fælles køkkenoplevelser.

Ps. Mor, bedstemor, papmor, moster og andre kvinder må gerne deltage i køkkenløjerne, men kun hvis far og barn giver lov.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Fars køkken
Forfatter Jonas Gerdes Vigkilde, Mette Bøgebjerg Jørgensen
Fotograf Thomas Freitag
Sider 203
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse September 2014
ISBN 978-87-92746-65-8

Om forfatter

Jonas Gerdes Vigkilde

Kok, hjemkundskabslærer og foredragsholder. Jonas Gerdes Vigkilde har arbejdet som kok i Italien, Ebeltoft og København. Er uddannet hjemkundskabslærer og har flere års erfaring som folkeskolelærer. Jonas var blandt de få udvalgte inviteret med i Fødevareministeriets måltidstænketank, hvor han var med til at udarbejde en række nationale måltidsråd. Jonas har en kæmpe interesse i at få gjort madlavning til en sjov, god og lærerig oplevelse, hvor der skal smages og leges, og hvor respekten for både maden og hinanden er i højsædet.

Mette Bøgebjerg Jørgensen

Sundhedskonsulent Mette Bøgebjerg Jørgensen er uddannet i Ernæring og Sundhed samt ledelse og har gennem de seneste 8 år arbejdet med og udviklet sundhedsfremmende projekter i Center for Sundhed og Forebyggelse i Vallensbæk Kommune. Mette har en stor passion for at sørge for bedre mad til flere danskere – og især at danskerne lærer at lave mad, der smager skønt og er sund.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.