Lær at male

Maleriets A-Z

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Lær at male er en praktisk manual, der viser alt, hvad du behøver at vide for at opnå imponerende resultater hurtigt med dine malerier.

Billedkunstner Mia-Nelle Drøschler gennemgår fem afgørende trin til at forberede og udføre et godt maleri. Tilgangen til maleri er her så enkel, at selv en nybegynder med bogen i hånden kan give sig i kast med originale og spændende malerier.

Hvert kapitel har praktisk information om teknik og udstyr og inkluderer et rigt billedgalleri med professionelt arbejde for at vække din kreativitet. Bogen indeholder 40 spændende maleøvelser med udgangspunkt i enten fotografi, virkelighed, erindring eller fantasi. Motiverne dækker alle typer emner, fx landskaber, stilleben, mennesker, blomster, dyr, møbler, træer og bygninger.

Denne unikke bog giver dig mulighed for at finde din helt egen personlige stil ved at følge trin-for-trin-manualen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Lær at male
Undertitel Maleriets A-Z
Forfatter Mia-Nelle Drøschler
Sider 156
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Januar 2023
ISBN 978-87-94258-70-8

Om forfatter

Mia-Nelle Drøschler

Mia-Nelle Drøschler er en etableret billedkunstner og underviser. Hendes semi-abstrakte og narrative motiver er blevet udstillet i Danmark og resten af Europa og er repræsenteret i private samlinger. Ud over at have ledet flere hundrede maleworkshops i Danmark og Spanien underviser hun også på højskoler og online. Hun har holdt foredrag om maleriets kunsthistorie på kunstudstillingsstedet Sophienholm som medlem af kunstnersammenslutningen Corner. Fra 2016 til 2022 har hun været tilknyttet Det Danske Institut i Rom, hvor hun har studeret og researchet det arkitektoniske vægmaleri. Se og læs mere på www.mianelle.com.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.