Makram - Muusmann Forlag

Makram

Sådan kommer du i gang med knytteteknikken macramé

269,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 202,46 kr. (-25%)

MAKRAM indeholder 24 unikke opskrifter med knytteteknikken macramé og knytter alle snore sammen i denne grundbog, der giver svar på alt, hvad du som begynder eller let øvet har brug for at vide. Fra gennemgang af materialer og redskaber til diverse knytteteknikker og udregning af længde på snore, så du nemt og overskueligt kan gå i gang med dine egne macramé-projekter.

Boliginteriør, møbler, tøj, smykker og meget mere. Du kan lave det meste med macramé! Så snart du har åbnet op for de kreative knuder, bliver du viklet ind i et fantastisk univers, som er både vanedannende og meditativt.
Bogen henvender sig til alle skaberlystne, der er nysgerrige på macramé og ønsker at stifte bekendtskab med en ny, afstressende hobby, hvor der hurtigt opnås resultater. Du vil blandt andet lære at lave ophæng til planter, drømmefangere, vægtæpper, lysestager, pandebånd, lamper og halsbånd til kæledyret. Alt sammen både funktionelt og smukt at se på.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Makram
Undertitel Sådan kommer du i gang med knytteteknikken macramé
Forfatter Stine Drøgemüller
Sider 217
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse September 2023
ISBN 978-87-94360-57-9

Om forfatter

Stine Drøgemüller

Stine Drøgemüller er selvlært inden for macramé- håndarbejdsfaget. Hendes vej til macramé begyndte, da hun i 2019 pludseligt mistede sin far. Hun stødte tilfældigvis på håndværket gennem en YouTubevideo. Macramé blev hendes terapiform og frirum, når sorgen fyldte for meget.
I dag driver hun virksomheden MAKRAM med missionen om at udbrede macramé – både som kreativ og sundhedsfremmende aktivitet og som en måde at fremstille boliginteriør. Hun bor det meste af året i sit kolonihavehus, hvor hun har sit MAKRAM-showroom, driver sin webshop med genbrugsgarn og afholder forskellige workshops.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.