Væv med Vivi - Muusmann Forlag

Væv med Vivi

Din visuelle guide til 12 kreative og lærerige projekter på begynderniveau

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Vævning kan være et uoverskueligt projekt at kaste sig over, men ikke med denne bog ved hånden. Alle 12 projekter er vævet på væveramme, hvilket er den mest simple form for vævning. Vivi Mailund formidler her en stor glæde ved håndarbejde og masser af ideer til at slippe kreativiteten løs – og endda på en bæredygtig måde ved brug af garnrester.

VÆV MED VIVI er bogen for enhver, der har lyst til at komme godt i gang med at væve – både nybegyndere og let øvede. Vævning på væveramme kan tilpasses alle aldre og niveauer. Børn fra 5 år vil have brug for støtte fra en voksen de første par gange, hvorefter de hurtigt vil blive selvhjulpne.
Vivi er uddannet tekstilformidler og har siden 2018 drevet webshop med salg af væverammer og tilbehør samt afholdt vævekurser for børn og voksne. Det er netop på baggrund af mødet med kursisterne, at indholdet i bogen er nøje udvalgt og formidlet. Missionen er at gøre op med vævningens traditionelle regelsæt og gøre det både nemt og sjovt.
Trin for trin beskrives opsætning, teknikker og afmontering. Teknikker, der alle ind- går i ét eller flere af bogens 12 projekter, som bevæger sig inden for de to kategorier vægdekorationer og accessoires.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Væv med Vivi
Undertitel Din visuelle guide til 12 kreative og lærerige projekter på begynderniveau
Forfatter Vivi Mailund
Sider 169
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Marts 2023
ISBN 978-87-94258-40-1

Om forfatter

Vivi Mailund - Væv med Vivi - Muusmann Forlag

Vivi Mailund

Vivi Mailund er uddannet tekstilformidler og har siden 2018 drevet webshoppen www.vivimailund.dk med salg af væverammer og vævekurser. Forfatterens mission er at gøre op med vævningens traditionelle regelsæt. Et regelsæt, som hun selv havde svært ved at gennemskue under sin uddannelse til tekstilformidler. Passionen for vævningen opstod først for alvor på et lille loftsrum i Århus. Det var her den første stak væverammer blev købt ind og det første vævekursus afholdt. Foruden sit selvstændige virke har Vivi siden 2020 været fastansat på Kjellerup Væveri.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.