Strik – helt enkelt

En strikkebog for begyndere

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Strik – helt enkelt er den ultimative strikkebog for begyndere. Udsigten til at mestre strikkekunsten kan føles som en lang og ufremkommelig rejse, men her er en reel begynderbog, hvis kombination af læring, variation og udvikling er unik på strikkemarkedet.

Bogen består af 10 opskrifter på 10 forskellige produkter, som præsenterer den spirende strikker for enkle, tidløse designs af stigende sværhedsgrad. Man starter med en karklud og slutter med en voksensweater. Hvert design og rækkefølgen af opskrifter er nøje gennemtænkt og sikrer den perfekte kombination af gentagelse og udfordring.
Opskrifterne er skrevet i et let tilgængeligt sprog, der ikke kræver nogen forudsætninger med at læse strikkeopskrifter. Teknikker forklares undervejs, og nybegynderen er i trygge hænder fra første maske til sidste pind.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Strik – helt enkelt
Undertitel En strikkebog for begyndere
Forfatter Christina Levisen og Eva Mortensen
Sider 138
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2022
ISBN 978-87-94258-80-7

Om forfatter

Christina Levisen og Eva Mortensen

Christina Levisen og Eva Mortensen er begge strikkeentusiaster og kreative sjæle. Christina har strikket i en årrække, og lysten til at udbrede strikkekunsten er ikke til at skjule. Eva har først for nyligt knækket strikkekoden og husker tydeligt, hvad det vil sige at være novice. I bogens udviklingsfase har forfatternes forskellige udgangspunkter dannet den optimale sammensmeltning af erfaring, undren, nysgerrighed og gåpåmod.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.