Latter, leg & luftmasker - Muusmann Forlag

Latter, leg & luftmasker

10 hækleopskrifter & anekdoter fra en barselstid

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Det er en kæmpe omvæltning at skulle være nogens mor. Det var det i hvert fald for Maria, der troede, at forældreskab mest handlede om bleer og havregrød. Bekymringerne voksede i takt med maven lige indtil den dag, hvor hun slog garnet om nålen og begyndte at hækle. Hæklingen gav hende ro, og hæklingen mindede hende om, at der med børn også kommer latter, leg og masser af kreativitet.

Latter, leg & luftmasker får du 10 hækleopskrifter på blandt andet veste, kyser, gaveposer og legetøj, og med et ærligt og humoristisk indblik i barslen og forældreskabet har bogen til formål at hylde hæklingen som et hjælpende redskab, når bekymringerne tager over.
Grib din hæklenål og hør historien om, hvordan Maria hæklede sig til rette i rollen som mor.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Latter, leg & luftmasker
Undertitel 10 hækleopskrifter & anekdoter fra en barselstid
Forfatter Maria Buck Jensen
Sider 109
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2023
ISBN 978-87-94258-77-7

Om forfatter

Maria Buck Jensen

Maria fandt for første gang sig selv med en hæklenål i hånden i 2014. På det tids­punkt var hun 22 år, og der var egentlig slet ikke tid til garn i kalenderen. Alligevel gav hun det en chance, og hun opdagede, at hæklingen gav netop den indre ro, som hun savnede i hverda­gen. Den ro har hun siden søgt at dele gennem sin velbesøgte hækleblog, Mønsterbryder. I dag er Maria uddannet retoriker og audiologopæd fra Københavns Universitet. Hun er desuden mor til to, og med hæklegrejet i tasken og en kaffekop i hånden, ynder hun at tage familien med på ud­forskning i den danske natur.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.