Himmel, hav og hæklede halstørklæder - Muusmann Forlag

Himmel, hav og hæklede halstørklæder

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

En virkelig smuk hæklebog med meget indbydende fotos fra den danske natur, lækkert farvevalg til tørklæderne og hele bogen er sat lækkert op, på en overskuelig måde, så opskrifterne er lige til at gå til, for hæklere på alle niveauer.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Vi befinder os i en tid, hvor mange søger indre ro, balance og fordybelse. Vi er færdige med stress, jag og multitasking, og vi hungrer efter et bæredygtigt liv fyldt med natur og kreativitet. Netop den livsstil hylder bogen Himmel, hav og hæklede halstørklæder. Gennem sine smukke fotografier tager bogen dig med på en tur ud i Danmarks unikke naturområder. Med dig har du garn og nål, og undervejs kan du ud fra simple opskrifter og diagrammer skabe lækre, varme og unikke halstørklæder til dig selv og familien.

Bogen indeholder en række enkle, stilrene og inspirerende opskrifter, du kan følge til punkt og prikke – men med inspiration fra 70’ernes frihækling vejleder den dig også i, hvordan du selv kan variere en opskrift. Det kan være alternative garnvalg, en helt anden farve, en ny type frynser eller en omskrivning af mønsteret, der gør halstørklædet til dit værk. At tænke i variation er nemlig grundstenen i ’mønsterbryder’­filosofien, som bogen introducerer dig for.

I sin helhed er bogen en hyldest til det vigtige samspil mellem skabelses­processen, håndværket, kreativiteten og naturen som altoverskyggende inspirationskilde.

Tag med på rejsen og oplev glæden ved at skabe.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Himmel, hav og hæklede halstørklæder
Forfatter Maria Buck Jensen
Sider 105
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2021
ISBN 978-87-94155-00-7

Om forfatter

Maria Buck Jensen

Maria fandt for første gang sig selv med en hæklenål i hånden i 2014. På det tids­punkt var hun 22 år, og der var egentlig slet ikke tid til garn i kalenderen. Alligevel gav hun det en chance, og hun opdagede, at hæklingen gav netop den indre ro, som hun savnede i hverda­gen. Den ro har hun siden søgt at dele gennem sin velbesøgte hækleblog, Mønsterbryder. I dag er Maria uddannet retoriker og audiologopæd fra Københavns Universitet. Hun er desuden mor til to, og med hæklegrejet i tasken og en kaffekop i hånden, ynder hun at tage familien med på ud­forskning i den danske natur.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.