Sy tasker af genbrug - Moderne genbrug - Muusmann Forlag

Moderne genbrug

Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt

179,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 134,96 kr. (-25%)

Man kan altid bruge en ny, lille taske! Det er fx skønt at tage en ny toilettaske i brug, og glæden er så meget desto større, når tasken er hjemmesyet i et smukt og personligt design.

Det er nemmere, end man tror, og resultatet er unikt. Og der er mange forskellige muligheder for anvendelse – fra den traditionelle toilettaske til makeuppungen, penalhuset eller andre små, praktiske tasker.

Bogen indeholder opskrifter og syvejledning på flere forskellige former for tasker, og der findes et stort afsnit med recycling, hvor alt er syet i eller sammen med genbrugsmaterialer. Det kan være alt fra babysengetøj, 60 år gamle broderier til kjoler fra 70’erne. Det ‘gamle’ får et helt nyt liv i samspil med moderne design. Endelig er der et afsnit med fem opskrifter på ting, man kan lave af fraklippet stof.

Bogen vil inspirere dig til at finde ‘guld’ i gemmerne og se nye anvendelsesmuligheder. Lav fx oldemors gamle klokkestreng om til fine kosmetikpunge, som kan blive højt skattede gaver til oldebørnene, og mange andre personlige ting.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Moderne genbrug
Undertitel Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt
Forfatter Tina Benfeldt Levring
Sider 111
Format 190 x 225 mm
Omslag Softback
Udgivelse Januar 2021
ISBN 978-87-94086-57-8

Om forfatter

Billede af forfatter

Tina Benfeldt Levring

Tina Benfeldt Levring er uddannet inden for tekstilbranchen og har i mange år fungeret som sælger og dekoratør i tøjbranchen. I dag er hun ansat som produktionsassistent hos SVM Auto­matik A/S i Silkeborg.

Tina har siden udgivelsen af Moderne genbrug i 2016 brugt meget af sin fritid på at afholde workshops i hele Danmark. Hun har også siden designet og udgivet en del løse opskrifter på tasker.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.