Opskrifter på tasker - Tasker - Muusmann Forlag

Tasker

Simple sy-opskrifter og inspirerende tips

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Opskrifter på smukke og enkle tasker og andre syopskrifter i et lækkert nordisk, feminint design, som passer i tidens trend.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Tasker er en sybog for dig, der er vild med at sy tasker eller gerne vil lære hvordan. Alle kan være med, der er udførlig vejledning med tekst og billeder til, hvordan du syr taskerne, og mønstre lige til at tegne af.

Bogen indeholder 12 smarte og funktionelle opskrifter, som kan varieres på mange måder: bumbags, skuldertaske, strikkekurv, crossovertaske, projekt­ taske, strikkeetui, toilettaske, en lille pung og selvfølgelig en opskrift på et mundbind.

Bogen vil inspirere dig til at sy tasker i lange baner. Du får rig mulighed for at tilføre dit eget præg, så hver taske får sit helt unikke udseende. Der er også et afsnit med udførlig beskrivelse af alle læderdetaljerne på taskerne. Taskerne er i øvrigt meget velegnede som gaver.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Tasker
Undertitel Simple sy-opskrifter og inspirerende tips
Forfatter Tina Benfeldt Levring
Sider 104
Format 210 x 297 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juli 2021
ISBN 978-87-94086-70-7

Om forfatter

Billede af forfatter

Tina Benfeldt Levring

Tina Benfeldt Levring er uddannet inden for tekstilbranchen og har i mange år fungeret som sælger og dekoratør i tøjbranchen. I dag er hun ansat som produktionsassistent hos SVM Auto­matik A/S i Silkeborg.

Tina har siden udgivelsen af Moderne genbrug i 2016 brugt meget af sin fritid på at afholde workshops i hele Danmark. Hun har også siden designet og udgivet en del løse opskrifter på tasker.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.