Drejebogen

Skab din egen keramik

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

“Superfin og meget overskuelig introduktion til keramikkens verden. Der er gode trin-for-trin-vejledninger og beskrivelser, der gør bogen velegnet til begyndere. Bogen er hele vejen igennem illustreret med de smukkeste, nærmest skulpturelle fotos.”

– Lektørudtalelse, DBC

Alle kan dreje en kop, skål, tallerken, kande eller vase i keramik ved at følge en række enkle trin. Denne bog er en informativ og praktisk håndbog til nybegyndere, der har lyst til at prøve kræfter med leret og opleve glæden ved at skabe fine, brugbare ting i hånden.

Drejebogen hjælper dig til succes med at dreje. Her er alt, hvad du skal vide om form og design, redskaber, lertyper, æltning, drejemetoder, afdrejning, signatur, tørreproces, glasering og brænding. De forskellige teknikker gennemgås, og alle trin i processen er visualiseret, så opskrifterne er nemme at gå til.
Det ser let ud, men det tager tid og kræver teknik at blive god. Til gengæld er der ikke noget bedre end at dække op med service eller drikke kaffe af en kop, man selv har drejet. Med denne bog får du let teknikken på plads og kan nyde den meditative stemning, der er ved at dreje.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Drejebogen
Undertitel Skab din egen keramik
Forfatter Sus Borgbjerg, Susan Liebe
Sider 190
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2023
ISBN 978-87-94441-14-8

Om forfatter

Sus Borgbjerg

Sus Borgbjerg

Sus Borgbjerg er uddannet fra Danmarks Designskole og partner i JE;SU Graphic Design. Sus har arbejdet med grafisk design og været AD/grafiker på flere bøger og er blandt andet medforfatter og designer på strikkebogen Vrang. Se mere på www.jesu.dk.

Susan Liebe

Susan Liebe

Susan Liebe er uddannet designer fra Danmarks Designskole i København og har siden arbejdet med keramisk formgivning, kopper til familien, skåle til hverdagen og hånd- og fodaftryk i ler til de små. Susan driver Liebe Shop og sælger i ind og udland. Se mere på www.liebeshop.dk.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.