Sy dit eget tøj - Smart i en fart - Muusmann Forlag

Smart i en fart

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Dette er den perfekte bog for begynderen, der interesserer sig for syning og mode, men som ikke har tid eller lyst til at bruge lang tid på komplicerede syprojekter. Hvis man vil hurtigt i gang og se resultater i garderoben i løbet af kort tid, er løsningen her. Det er slow fashion; tøj, der ikke findes på butikkernes hurtigt udskiftende bøjlestænger, men som kan syes hurtigt derhjemme.

Med få tips og tricks gør denne bog det muligt for læseren straks at gå i gang med at sy. Der er ingen besværlige og indviklede mønstre, der skal foldes ud, tegnes over og klippes ud, men derimod en teknikgennemgang, som gør det muligt at afmærke enkle mønstre direkte på stoffet, klippe og sy med det samme.

Der gennemgås 31 modeller fra nederdele, kjoler og bluser til forskelligt tilbehør – her er modeller til både hverdag og fest og i 3 forskellige sværhedsgrader. Når først teknikken er lært, er der næsten ingen grænser for, hvad man selv kan sy på ganske kort tid. Bogen forklarer ud fra ‘undertrøje-princippet’ teknikken om, hvordan man måler af og markerer ud fra en lang undertrøje, samt hvordan modellerne syes. Der er langt til 1970’ernes hjemmesyede, firkantede tunikaer; her præsenteres moderne modeller – cool, elegante og fine – og med masser af muligheder for at tilføre sit eget person­lige præg.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Smart i en fart
Forfatter Karoline Dahrling Hughes
Fotograf Anders Graverholt Nielsen
Sider 156
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2018
ISBN 978-87-93575-45-5

Om forfatter

Karoline Dahrling Hughes

Karoline Dahrling Hughes er uddannet designassistent og cand.mag. i kulturarvsformidling. Hun har syet, siden hun var 12 år gammel, og gør det stadig, når der lige mangler noget i garderoben. Hun har tidligere arbejdet med stangtøj i modebranchen, men sætter nu pris på det personlige og hjemmelavede, og på trods af en uddannelse med baggrund i mønsterkonstruktion, er det denne metode, hun selv syr efter.

Karoline har bloggen www.skandimama.com, hvor hun deler forskellige kreative ideer.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.