Naturlig skønhedspleje - Muusmann Forlag

Naturlig skønhedspleje

Håndlavet uden kemi – til krop og hjem

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Aldrig har vi haft så mange rengørings- og skønhedsprodukter til rådighed – og aldrig har der været så store mængder syntetisk kemi, mikroplast og hormonforstyrrende stoffer i vores hverdag. Der er meget at vinde ved at tage sagen i egen hånd. Med andre ord: Do It Yourself.

DIY er kommet for at blive. Vi finder i stigende grad glæde ved at fremstille ting til eget brug, og fordelen er til at tage at føle på, når det gælder vores krop og vores hjem. Denne bog vil på en nem og overskuelig måde bringe opskrifter på, hvordan man med ganske få ingredienser og en smule tid til rådighed kan:

• Lave de lækreste produkter til krop og hjem
• Minimere kemikalierne i hverdagen
• Spare penge

Hovedvægten ligger på produkter til kropspleje som fx de lækreste sæber, bodybutter og læbepomader. Men der er også et afsnit med miljøvenlige husholdningsartikler som fx vinduesrens, skurecreme og rumfrisker.

Alle projekter kommer med udførlige ingredienslister og anvisninger samt gode tips og informationer. Opskrifterne kræver ikke, at man skal købe sig fattig i diverse specialprodukter fra særlige butikker – ingredienserne, som fx kokosolie, eddike og olivenolie, kan alle fås i et velassorteret supermarked. Dette er bogen, hvor alle kan være med!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Naturlig skønhedspleje
Undertitel Håndlavet uden kemi – til krop og hjem
Forfatter Nina Amanda Hjort Jensen, Pia Brixved
Fotograf Carsten Ringholm
Sider 112
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Februar 2017
ISBN 978-87-93430-37-2

Om forfatter

Nina Amanda Hjort Jensen

Når Nina ikke sylter, bager eller laver DIY, arbejder hun som ressourcekonsulent i skoler og børnehaver i Gladsaxe. Nogle kommer fra et hjem med klaver. Nina kommer fra et hjem, hvor alt blev lavet fra bunden – og med respekt for naturen.

Pia Brixved

Har været medforfatter på en række bøger, der spænder vidt. Lige fra naturlig skønhedspleje til kogebøger. Hun har en fortid som tv-tilrettelægger, hvor hun blandt andet opfandt fænomenet ”Den Skaldede Kok”. I dag er hun indehaver af tarmskylningsklinikken, Colonic.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.