Papirblomster & vaser - Muusmann Forlag

Papirblomster & vaser

269,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 202,46 kr. (-25%)

En smuk buket blomster kan gøre alt for stemningen i et rum. Og her kan blomster lavet af crepepapir noget ganske særligt, fordi de ikke kræver nogen pleje og nærmest holder evigt. Samtidig kan de laves utroligt naturtro og livagtige med de rette detaljer.

I denne bog får du opskrifter på 23 flotte crepepapirblomster og 3 grønne grene til dit eget skønne blomsterunivers. Med gennemgang af redskaber og metoder, udførlige trin-for-trin-vejledninger og forklarende billeder får du præcise anvisninger på, hvordan du selv skaber dem. Opskrifterne findes i forskellige sværhedsgrader, men fælles for dem er, at de ikke kræver forudgående kendskab til crepepapirblomster. Alle kan være med.
I tillæg har forfatter Kristina R. Sørensen besøgt 10 kvindelige danske samtidskunstnere og kunsthåndværkere, som hver især har bidraget med en unik vase til bogen samt en personlig fortælling om deres kreative virke. Til hver vase har Kristina sammensat en unik buket ud af bogens papirblomster til inspiration.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Papirblomster & vaser
Forfatter Kristina R. Sørensen
Sider 205
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse September 2023
ISBN 978-87-94360-58-6

Om forfatter

Kristina R. Sørensen

Kristina R. Sørensen

Kristina R. Sørensen har i de sidste 14 år beskæftiget sig med boliginteriør, design, kunsthåndværk og crepepapirblomster. Dette fremgår tydligt på hendes personlige univers på Instagram, hvor hun med profilen @labdecordk har mere end 14.000 med samt bloggen Labdecor.dk. Hun er kendt for sin store passion for papirblomster og udover de crepepapirblomster, som hun selv skaber i hånden, har hun designet fire kollektioner af 40 forskellige crepepapirblomster for Studio About. På nuværende tidspunkt sælges blomsterne i både indland og udland og der er solgt mere end 150.000 stk. Kristina bliver ofte spurgt om råd og vejledning til papirblomster, derfor vil hun gerne udgive en bog med opskrifter på papirblomster. Det er vigtig for hende at opskrifterne er for alle uanset om de er begyndere eller øvede. På den måde vil hun gerne videregive glæden ved at skabe.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.