Bogen om ærlige vine

øko-, bio- og naturvine samt spændende fortællinger og opskrifter

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

BOGEN OM ÆRLIGE VINE handler om økologiske, biodynamiske og naturlige vine, om maden dertil og om ildsjælene bag. Ærlig vin har indtaget de største restauranter i verden, fordi det er madvin. I denne bog fortæller forfatterne deres personlige vinhistorier, der er vidt forskellige, men handler om passionen for den ærlige vin.

Bogen indeholder masser af vinanbefalinger og skønne frankofile retter, der passer til. Retterne er udviklet af forfatterne selv og deres prominente gæstekokke, bl.a. Jacob Binzer (D:A:D), Pontus Elofsson (Noma), Lars Juul (La Glace), østersmesteren Jonas Harboe, Ana Omazic (Alchemist), Talia Richard-Carvajal (Hart Bageri) og mange flere.

Du kommer med på en unik rejse til nogle af de franske vinbønder, der laver vinen. De fortæller, hvad der driver dem, hvorfor de accepterer mindre udbytter, hvad filosofien er bag deres vine, og hvordan de ser på fremtiden.

BOGEN OM ÆRLIGE VINE er en forfriskende anderledes vinbog, kogebog og livsstilsbog for vinelskere og gourmeter.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Bogen om ærlige vine
Undertitel øko-, bio- og naturvine samt spændende fortællinger og opskrifter
Forfatter Birgit Pichat & Mads Jensen
Sider 221
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2022
ISBN 978-87-94258-08-1

Om forfatter

Birgit Pichat og Mads Jensen

Birgit Pichat & Mads Jensen

Birgit Pichat og Mads Jensen har sammen vinbarerne og vinhandelen Vores Franske, der importerer ærlig vin fra små økologiske bønder. Birgit Pichat åbnede Vores Franske i 2011 efter en lang international karriere. Hun har boet i Frankrig i mere end 10 år. Mads Jensen har en fortid som kok og projektleder i reklamebranchen. I 2020 søgte han nye veje og endte med at banke på døren hos Pichat og blev inden længe medejer af firmaet. Makkerparret bruger begge stort set al deres tid på mad og vin. De udvikler konstant nye retter, som de bl.a. tester på gæsterne i barerne, og de afholder vinsmagninger og søger jævnligt ny inspiration i det franske og hos deres vinbønder.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.