Tag børnene med på sanketur - Muusmann Forlag

Tag børnene med på sanketur

Og brug naturens råvarer i børnevenlige opskrifter

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Indbydende naturbog for hele familien om at sanke vilde spiselige planter og tilberede dem sammen.”
– Bibliotekernes anmeldelse 

TAG BØRNENE MED PÅ SANKETUR – er en sanke- og kogebog, der gør det nemt og sjovt at tage familien med ud i naturen og finde ingredienser, som kan trylles om til de lækreste børnevenlige retter.

Bogen er til alle voksne og børn, der nyder at tilbringe tid sammen ude i det fri, og som har lyst til at gå på jagt efter spiselige ingredienser.
Opskrifterne i bogen er nemme at gå til. Det nye nordiske køkken, hvor man netop bruger de ingredienser, der er i naturen, er for mange lig med københavnske Michelin-restauranter, men det er også mad i børnehøjde. For skovmærke, brændenælder, mælkebøtter osv. kan også bruges i de skønneste børneretter. Hvad med fx skvalderkålschips, pølsehorn med korsknap og pizza med ramsløg? Eller hybenrosesukker til pandekager, vafler med slåensirup og mazarin med hvide sommerblomster?

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Tag børnene med på sanketur
Undertitel Og brug naturens råvarer i børnevenlige opskrifter
Forfatter Julie Karla
Sider 201
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Februar 2024
ISBN 978-87-94360-61-6

Om forfatter

Julie Karla Venindemad Muusmann Forlag

Julie Karla

Julie Karla er madblogger og har i de sidste 10 år delt sine opskrifter på www.juliekarla.dk og på den engelsksprogede madblog www.karlasnordickitchen.com. Hendes opskrifter optræder jævnligt i både landsdækkende og internationale medier. Ved siden af sine blogs arbejder Julie Karla som madskribent, madstylist og fotograf og udgav i 2019 kogebogen Grøn Morgenmad. Hendes nye bog Venindemad indfanger hendes kærlighed til at lave mad til dem, hun holder af.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.