Lav mad i det fri

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Dette er en bog om madlavning i det fri, med eller uden bål. Med den øgede interesse for friluftsliv er der også mange, som gerne vil lave mad og spise godt i naturen. Men det kan være svært at komme i gang, for hvilken slags mad kan man lave, og hvilket udstyr kræver det? Her får du en hjælpende hånd med inspiration til lækker mad under åben himmel og gode råd til valg af udstyr.

Bogens første del rummer en gennemgang af forskellige typer udstyr, og hvordan det anvendes. Herunder vises også en række teknikker til madlav­ning på bål. Lækre og lettilgængelige opskrifter demonstrerer de forskel­lige teknikker og udstyrets muligheder. Der vil i første del af bogen være fokus på mad, der egner sig til en enkelt aften i det fri.

I bogens andel del fokuseres på de krav, der stilles til maden, hvis man skal på tur flere dage i det fri, fx på vandretur med overnatninger. Maden skal bl.a. kunne holde sig mere end et døgn uden køleskab, og den skal kunne bæres i fx en rygsæk. Der er forslag til menuplaner for ture på flere dage og grundig vejledning i, hvordan man ved hjælp af dehydrering kan lave sin egen turmad.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Lav mad i det fri
Forfatter Mette Arleth
Sider 196
Format 190 x 225 mm
Omslag Softback
Udgivelse Oktober 2021
ISBN 978-87-94086-59-2

Om forfatter

Mette Arleth

Mette Arleth er friluftslivsnyder og har i over 10 år afviklet kurser om fjeldmad og dehydrering. Hun bor i Nordjylland, hvor hun dyrker friluftsliv året rundt, altid med et godt måltid mad som en del af planen. Mette har også skrevet bogen Hverdagseventyr – friluftsliv og eventyr året rundt og driver desuden bloggen www.metteogkarenpaatur.dk. Til hverdag arbejder Mette for bæredygtighed og grøn omstilling i Region Nordjylland.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.