Bålmad for børn - Muusmann Forlag

Bålmad for børn

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

“Opskrifterne er eksemplarisk skrevet, så alle kan være med, og kombineret med flotte madfotos, leverer bogen lyst til at få tændt op og komme i gang. En herligt ukompliceret bog, præcis som bålhygge skal være.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse

 

Pak en kurv med råvarer, fyld en kasse med brænde, få ungerne i tøjet og drag afsted. Ud i naturen for at lave bålmad. Snobrød og skumfiduser kan være hyggeligt, men der er så meget andet, man også kan lave – og det behøver ikke at være besværligt.

Familien Tram bruger bålet som omdrejningspunkt for gode stunder sam­ men på alle årstider. I Bålmad for børn deler de deres bedste opskrifter på nemme bålretter, som de fleste vil elske. En lille smule forberedelse gør hele forskellen, så det frem for at blive frustrerende og besværligt bliver sjovt, velsmagende og inkluderende, så selv de mindste kan være med.

Du finder selvfølgelig de oplagte klassiske opskrifter på pandekager, æb­leskiver og chili con carne. Men også nye retter såsom Finns hoisinruller, quesadillas, sliders og hjemmelavede cup-noodles. Med hver ret får du en komplet guide til, hvilke råvarer der skal pakkes i madkurven, hvilket udstyr du får brug for, hvordan du bedst bygger og tænder bålet, og selvfølgelig trin­for­trin­ instruktioner til, hvordan du laver retterne.

Bålmad for børn er opfølgeren til succeserne Bogen om bålmad og Grøn bålmad af parret Nicolai og Eva Tram. Denne gang har deres to drenge, Finn og Bjørn, også givet en hånd med.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Bålmad for børn
Forfatter Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram
Sider 216
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juli 2021
ISBN 978-87-94086-14-1

Om forfatter

Eva Helbæk Tram

Eva H. Tram har arbejdet som gastronomisk skribent og redaktør for magasiner og guides i mange år, inden hun nærmest ved et tilfælde samlede kameraet op og lod sin madglæde vitalisere sig i billeder også.

Nicolai Tram

Nicolai Tram har som kok arbejdet på toprestaurater i ind- og udland, før han forlod restaurationsbranchen for i stedet at lave tv. Med denne bog markerer han en nyfunden kærlighed til maden og ikke mindst ilden.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.