Venindekomsammen betyder - Venindemad - Muusmann Forlag

Venindemad

Opskrifter til enhver venindekomsammen

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

VENINDEMAD giver dig inspiration til maden til din næste venindebrunch, -frokost eller -middag. Bogen indeholder 70 opskrifter, der alle er lette at gå til, men som samtidig nok skal imponere veninderne.

Kun det bedste er nemlig godt nok, når veninderne samles. Og når de helt store begivenheder som babyshower, polterabend og surprise-fødselsdag skal fejres, så er der også inspiration at hente her. Her er alt lige fra finger food til smukke kager.

VENINDEMAD er en sød gave at give til sine veninder. Den er en kærlig opfordring om at mødes til endnu flere hyggestunder i fremtiden i det bedste selskab og med den dejligste mad.

Kender du til den danske keramiker Anne Blacks inspirerende univers, vil du også kunne glæde dig over, at alle opskrifterne i bogen er serveret på hendes smukke service. Vi spiser med øjnene, så derfor må det gerne se indbydende ud, når vi får veninderne på besøg.

VENINDEMAD er skrevet af Julie Karla, der i de sidste 10 år har udviklet og delt opskrifter på sine to madblogs juliekarla.dk og karlasnordickitchen.com. Julie Karla arbejder som madskribent, madfotograf og -stylist i ind- og udland. Venindemad er Julie Karlas anden kogebog.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Venindemad
Undertitel Opskrifter til enhver venindekomsammen
Forfatter Julie Karla
Sider 204
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Marts 2022
ISBN 978-87-94155-97-7

Om forfatter

Julie Karla Venindemad Muusmann Forlag

Julie Karla

Julie Karla er madblogger og har i de sidste 10 år delt sine opskrifter på www.juliekarla.dk og på den engelsksprogede madblog www.karlasnordickitchen.com. Hendes opskrifter optræder jævnligt i både landsdækkende og internationale medier. Ved siden af sine blogs arbejder Julie Karla som madskribent, madstylist og fotograf og udgav i 2019 kogebogen Grøn Morgenmad. Hendes nye bog Venindemad indfanger hendes kærlighed til at lave mad til dem, hun holder af.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.