Hyggemad

Mad til de gode stunder

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

“Julia Ring Olsen har sin helt egen tilgang til mad. Hvis du først og fremmest vægter hyggen og velsmagen, er bogen absolut en vinder. Den er flot sat op og virker utrolig indbydende.” – Anmeldelse, Bogvægten

Kombinationen af hygge og mad begrænser sig ikke bare til den klassiske middag med familie og venner omkring et veldækket bord med tændte stearinlys. Mad kan også skabe hygge i din travle hverdag.

Hygge er for eksempel lidt godt i den daglige madpakke eller i den madkurv, der skal med på udflugt til skov og strand. Det er en stille stund i sofaen med en god bog og lidt lækkert, en grillaften på terrassen, eller når du beslutter at bruge en regnvejrsdag i køkkenet, sætter musik på, hælder lidt koldt i glasset og hygger dig med at tilberede noget af det, der kræver lidt længere tid.
Julia Ring Olsen kommer med sine bedste opskrifter, der alle bærer præg af den mad, som hun elsker at lave i sit madunivers. I bogen finder du 63 lækre opskrifter med hyggen i højsædet.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Hyggemad
Undertitel Mad til de gode stunder
Forfatter Julia Ring Olsen
Sider 182
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Februar 2023
ISBN 978-87-94360-27-2

Om forfatter

Julia Ring Olsen

Julia Ring Olsen

Julia har madbloggen www.onekitchenblog.com, som hun har drevet i mange år. Hendes keyword har altid været hygge – specielt når det kommer til mad og madlavning. Udover madbloggen har Julia også Instagramprofilen onekitchen_ med over 70.000 følgere. Ved siden af det selvstændige liv som madblogger, så underviser Julia også i madlavning. Mad har altid været hendes passion, og dét at glæde og inspirere andre til at lave mad.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.