Hyggemad - nu med et twist - Muusmann Forlag

Hyggemad – nu med et twist

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Fin og anvendelig kogebog. Opskrifterne er lette at gå til og ingredienslisterne absolut overskuelige.” 
– Bibliotekernes anmeldelse 

Hyggemad – nu med et twist er bogen til alle, som har lyst til at prøve nye retter i køkkenet. Her er et twist på gamle klassikere, et twist på nye retter og retter, som du ikke finder i andre kogebøger. Denne kogebog er til dig, som mangler nye livretter og et nyt pift i køkkenet både i hverdagen og til weekendens hygge.

Denne kogebog klæder dig godt på til at imponere både familie og venner. Bogen indeholder 64 opskrifter opdelt i tre kategorier: nemme opskrifter til hverdagene, lækre opskrifter til weekenden samt opskrifter til den søde tand.
Julia Olsen har altid elsket at lave anderledes mad og give gamle opskrifter nyt liv. I denne kogebog kommer hun endnu en gang med nogle af sine bedste opskrifter. Bo- gen er proppet med skønne retter, som alle lægger op til masser af hygge i køkkenet og omkring spisebordet.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Hyggemad – nu med et twist
Forfatter Julia Ring Olsen
Sider 180
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Februar 2024
ISBN 978-87-94441-27-8

Om forfatter

Julia Ring Olsen

Julia Ring Olsen

Julia har madbloggen www.onekitchenblog.com, som hun har drevet i mange år. Hendes keyword har altid været hygge – specielt når det kommer til mad og madlavning. Udover madbloggen har Julia også Instagramprofilen onekitchen_ med over 70.000 følgere. Ved siden af det selvstændige liv som madblogger, så underviser Julia også i madlavning. Mad har altid været hendes passion, og dét at glæde og inspirere andre til at lave mad.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.