Finger food - Muusmann Forlag

Finger food

Farverige og kreative serveringer

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

“Inspirerende bog, der virkelig giver lyst til at lave og servere finger food – ikke mindst for andre.”
– Lektørudtalelse, DBC

Finger food er en populær trend i mange lande og kendt for de overdådige og kreative anretninger. Den fingervenlige mad er perfekt både til hverdag og til arrangementer, hvor madoplevelsen og det sociale er i centrum.

Med denne bog ønsker Julie Bagger at udbrede trenden til Danmark. Opskrifterne spænder over både det salte og det søde køkken og er udviklet ud fra den tanke, at det skal være sjovt og ligetil at lave finger food. Bogen er spækket med inspiration til, hvad du kan servere som vært eller medbringe som gæst af smukke og velsmagende små retter, for eksempel blinis med laksetatar, aubergineruller med couscousfyld eller brombærmousse med hvid chokolade.

Der er rig mulighed for variation og kreativitet i køkkenet, når man laver finger food – kun fantasien sætter grænser, og ofte er det nogle meget enkle greb, der skal til, for at maden får wauw-effekt.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Finger food
Undertitel Farverige og kreative serveringer
Forfatter Julie Bagger
Sider 146
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2022
ISBN 978-87-94155-71-7

Om forfatter

Julie Bagger

Julie Bagger er uddannet fra Erhvervsakademiet med speciale i tourism & hospitality. Med en stor interesse for mad og en opvækst, hvor madlavning altid har været i fokus, har det ligget i kortene, at Julies drømme skulle virkeliggøres igennem madlavning. Julie har de seneste år rejst meget og blandt andet været bosat i Australien i en længere periode. Det var her, kreativiteten og interessen for fingerfoods for alvor blev vakt.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.