Appetizer deluxe - Muusmann Forlag

Appetizer deluxe

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

En appetizer sørger for, at gæsterne bliver modtaget med stil. Den pirrer smagsløgene og slår en særlig stemning an. Her får du masser af inspiration til lette, lækre og smukke snacks, som får dig til at stråle som vært eller værtinde.

Når man jonglerer med gæster og middage, er appetizere en kærkommen mulighed for at købe sig lidt ekstra tid. Det er ofte en lidt overset ret, men de små delikate bidder er den perfekte måde at byde sine gæster velkommen på.
Appetizer deluxe indeholder over 70 fantastiske opskrifter på mest salte, men også søde appetizere og drinks. Der er opskrifter til alle årstider og dermed til enhver lejlighed, samt en uundværlig tidsplan til hver opskrift, som letter planlægningen. Samtidig får læseren fif til, hvordan man med lidt pynt kan løfte en nem appetizer til et eksklusivt niveau.
Bogen henvender sig til alle, der elsker at holde et godt selskab. Her er masser af ideer til at kickstarte receptioner, cocktailparties, fødselsdage, højtider og hverdagsmiddage med indbydende appetizere.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Appetizer deluxe
Forfatter Camilla Lawes
Fotograf Betina Hastoft
Sider 189
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse December 2022
ISBN 978-87-94258-90-6

Om forfatter

Camilla Lawes

Camilla Lawes

Camilla Lawes er vild med mad. Hun madskribent, blogger og foodstylist og ophavskvinde til flere kogebøger – blandt andet Mad til mange, Boost din sundhed, Kagetid, Appetizer deluxe og Afternoon Tea. Også læsere af dameblade og internationale madmagasiner har kunnet lade sig inspirere af hendes opskrifter. Camilla Lawes har altid interesseret sig for mad og bruger en stor del af sin tid i køkkenet, hvor hun eksperimenterer med nye opskrifter og ideer. Hun har også sit eget cateringfirma, hvor hun leverer mad til både større arrangementer og intime middage. Og det var lige præcis midt i madlavningen til et middagsselskab, at ideen til denne bog opstod.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.