Klassiske cocktails - Cool cocktails - Muusmann Forlag

Cool cocktails

Tipsy tricks og herlige historier

349,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 262,46 kr. (-25%)

COCKTAILEN ER TILBAGE. DET ER IGEN BLEVET IN AT MIXE, RØRE OG SHAKE – BÅDE PÅ BARERNE OG I HJEMMENE.

Cocktail-specialisten Bo Nygaard Larsen præsenterer 60 klassiske og moderne cocktails med opskrifter, der er til at forstå og lette at følge – og alligevel til at imponere gæsterne med.

Cool Cocktails er en brugsbog, der guider læseren til at optimere sin hjemmebar med spiritusser fra den ganske verden. Og i tilgift er der tips og tricks til udstyret, garnishen, glassene, krydderurterne og isen.

Forfatteren bruger sin journalistiske og historiske viden og erfaring og graver dybt ned i cocktailens historie og formidler fortællinger, der enten har været glemte eller ufortalte. Det hele er suppleret med henvisninger til og citater fra nogle af cocktailverdenens største navne. Således er bogen også en kulturrejse ind i et fag, der på alle måde er berusende.

“Indbydende og informativ cocktail-bog, som med de overskuelige opskrifter og flotte billeder vil appellere til alle, der vil kaste sig ud i lækre cocktails.”
– Lektørudtalelse, DBC

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Cool cocktails
Undertitel Tipsy tricks og herlige historier
Forfatter Bo Nygaard Larsen
Sider 293
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2022
ISBN 978-87-94155-62-5

Om forfatter

Bo Nygaard Larsen

Bo Nygaard Larsen

Bo Nygaard Larsen er journalist og forfatter og har de seneste år beskæftiget sig med spiritusser og cocktails. I denne bog deler han med glæde ud af sin viden og erfaring og går bag om kendte og ukendte cocktails.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.