DANSKE COCKTAILBARER - vol. 1 - Muusmann Forlag

DANSKE COCKTAILBARER – vol. 1

60 opskrifter med dansk spiritus

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

“Delikat og gennemført fra første til sidste side. Et skønt mix af opskrifter, præsentation af cocktailbarerne og cocktailens historie i Danmark.” – Lektørudtalelse, DBC
Det er in at gå på cocktailbar i Danmark. I de seneste år er antallet af barer nærmest eksploderet – ganske enkelt fordi cocktailen er kommet tilbage på menukortet.

Cocktail-connaisseur Bo Nygaard Larsen inviterer med på en rundtur til 30 af landets bedste cocktailbarer. Her mixer og serverer bartenderne deres egne kreationer og laver nye takes på velkendte opskrifter.

Hver bar præsenterer to cocktails, der indeholder mindst én dansk spiritus. På den måde hylder bogen også de destillerier og producenter, der har fået dansk spiritus op i verdenseliten. Det mærker de rundt om på barerne, hvor bartenderne i stigende grad mixer, shaker og rører danske dråber. Resultatet er 60 lækre cocktails, der samler op på fortidens, nutidens og fremtidens cocktailkultur.
Bogen er den første, der nogensinde er skrevet om danske cocktailbarer. Den indbyder til at glide ned i den dybeste barstol og sippe til den ene delikate drink efter den anden … ganske vanedannende … og lige til at efterprøve i hjemmebaren.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel DANSKE COCKTAILBARER – vol. 1
Undertitel 60 opskrifter med dansk spiritus
Forfatter Bo Nygaard Larsen
Sider 251
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2023
ISBN 978-87-94360-90-6

Om forfatter

Bo Nygaard Larsen

Bo Nygaard Larsen

Bo Nygaard Larsen er journalist og forfatter og har de seneste år beskæftiget sig med spiritusser og cocktails. I denne bog deler han med glæde ud af sin viden og erfaring og går bag om kendte og ukendte cocktails.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.