Isdrinks - Muusmann Forlag

Isdrinks

Eventyrlige mix med hjemmelavet is

129,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 97,46 kr. (-25%)

Isdrinks er en nytænkende isbog med cocktails og drinks serveret elegant med hjemmelavet is i stedet for isterninger.

Bogen kommer både rundt om den traditionsrige amerikanske Ice cream float, traditionelle cocktails og forfatternes egne signaturdrinks. Her er fx Cubansk mojito med sorbet af friske mynteblade, Lumumba med chokoladeis, rom og flødeskum samt Aperol spritz med mandarinsorbet. Og med en hjemmelavet sorbet af ingefær og lime kreeres måske verdens bedste Dark ’n’ stormy.

Henved 40 lækre opskrifter giver inspiration til at gå i køkkenet og lave sin egen is til de fantasifulde isdrinks. For det er nemt at lave festlige og effektfulde drinks, der imponerer – med ganske få forberedelser. Alle drinks er eventyrligt pyntet med blomster og andre fine detaljer.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Isdrinks
Undertitel Eventyrlige mix med hjemmelavet is
Forfatter Jonas Bohn, Vibeke Bengtson
Sider 108
Format 107,5 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2016
ISBN 978-87-93430-55-6

Om forfatter

Jonas Bohn

Jonas Bohn er opvokset i Svaneke på Bornholm. Mødte sin kone Vibeke Bengtson i København, hvor han arbejdede som it-iværksætter, men parret flyttede i 2006 til Jonas’ fødeø, solskinsøen i Østersøen. Her har de siden 2008 med passion drevet ismejeri og produceret naturlig is med lokale råvarer.

Vibeke Bengtson

Opvokset i Hareskov nord for København. Mødte sin mand Jonas Bohn i København, men parret flyttede i 2006 til Jonas’ fødeø, solskinsøen i Østersøen. Her har de siden 2008 med passion drevet ismejeri og produceret naturlig is med lokale råvarer. Vibeke har en baggrund som skiltemaler og grafisk designer og har arbejdet på en lang række reklamebureauer i København.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.