And - Muusmann Forlag

And

Året rundt

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Hovedparten af alle danskere spiser kun and til jul eller til nød også mortensaften. Det er både synd og skam, for ande­kødet er saftigt og fuld af smag – og så er det ovenikøbet en meget bæredygtig fødevare.

Med denne bog er der lagt op til, at der skal langt mere and på de danske spiseborde. Alle kender den helstegte and med æbler i måsen, men der er mange flere muligheder med det mørke kød, som bortset fra skindet faktisk er en meget fedtfattig spise.

Githa Bennorth, kendt fra Masterchef 2018, har sammensat en lang række skønne retter på alt fra snacks, smørrebrød, sandwich og salater til forretter, frokostretter og hovedretter. Der er naturligvis anvisninger til, hvordan du steger, confiterer og sprænger and, og forslag til lækre saucer og en masse forskelligt tilbehør til stegen.

Undervejs bliver du også inviteret med på besøg hos Fjerkræforeningen Broen i Dragør og Dansk And i Struer, hvor der lægges vægt på dyrevelfærd og økologi og præsenteres nye, spændende andeserveringer.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel And
Undertitel Året rundt
Forfatter Githa Bennorth
Sider 152
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2019
ISBN 978-87-93679-66-5

Om forfatter

Githa Bennorth

Githa er uddannet smørrebrødsjomfru og har arbejdet med gastronomi i mere end 30 år. I sin lange karriere har hun bl.a. været med til at udvikle “smushien” for Royal Smushi Café, været køkkenchef på Akvavitten og Suffragetten, og senest blev hun nr. 3 i Masterchef 2018 på TV3. I dag er hun selvstændig som gastronomisk konsulent.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.