Afternoon Tea - Muusmann Forlag

Afternoon Tea

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

“Bogens delikate retter og te-cocktails vil kunne friste langt udover eftermiddagsteen. Der er både tænkt ud af boksen ift. præsentation, fx de små urtepotter med radiser, men også nytænkning af den klassiske agurkesandwich og de allergivenlige indslag gør, at opskrifterne rammer en virkelig bred smag.”

– Lektørudtalelse, DBC

Afternoon tea er hygge, varme og lækre kager. De fleste forbinder det nok med den engelske variant med små agurkesandwich, scones og damer med store hatte og smukke kjoler. Men der er mange andre varianter, og afternoon tea er en spændende mulighed for at pirre sanserne og udforske både det søde og det salte sammen med teen.

Afternoon tea er noget helt særligt, og bogen giver læseren inspiration til denne legeplads af et måltid. Her er der plads til både det bløde, sprøde, salte, søde og ikke mindst til de smukke konditorkager.
Er gæsterne ikke tedrikkere, er det ingen hindring. I hvert afsnit er der inspiration til cocktails, der passer perfekt til maden. I det hele taget kan afternoon tea også nydes med en god kop kaffe eller et glas vin.
I bogen får læseren inspiration til:
  • Klassisk afternoon tea med alle de traditionelle anretninger, der får dig til at føle, at du sidder på hotel i Ritz i London.
  • Moderne afternoon tea, som er en nyfortolkning af de kendte retter.
  • Krydret afternoon tea, som er spækket med varme og smagsfyldte krydderier.
  • Sensitiv afternoon tea med masser af inspiration til lette og allergivenlige retter, f.eks. chiakugler med kokos og glutenfri scones.
  • Afternoon tea til de varme dage med masser af bær og friske, spæde grøntsager.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Afternoon Tea
Forfatter Camilla Lawes
Fotograf Columbus Leth
Sider 149
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2023
ISBN 978-87-94360-95-1

Om forfatter

Camilla Lawes

Camilla Lawes

Camilla Lawes er vild med mad. Hun madskribent, blogger og foodstylist og ophavskvinde til flere kogebøger – blandt andet Mad til mange, Boost din sundhed, Kagetid, Appetizer deluxe og Afternoon Tea. Også læsere af dameblade og internationale madmagasiner har kunnet lade sig inspirere af hendes opskrifter. Camilla Lawes har altid interesseret sig for mad og bruger en stor del af sin tid i køkkenet, hvor hun eksperimenterer med nye opskrifter og ideer. Hun har også sit eget cateringfirma, hvor hun leverer mad til både større arrangementer og intime middage. Og det var lige præcis midt i madlavningen til et middagsselskab, at ideen til denne bog opstod.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.