Ovnretter - Mad i fad - Muusmann Forlag

Mad i fad

Nem og lækker mad i ét fad

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

“Enkel og overskuelig kogebog med gode basisopskrifter, der kan laves af alle – også børn og begyndere i køkkenet.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse

 

Hele retten tilbereder sig selv i ovnen i ét fad, og al saft, kraft og smag bliver i fadet. Man står ikke tilbage med en kæmpe opvask – højst en kniv, et bræt, en skål og et ovnfast fad.

Bogen indeholder nemme opskrifter på velsmagende, sund og hjemmela­vet mad til alle, der sætter pris på god mad. De flere end 60 opskrifter om­fatter morgenmad/brunch, hovedretter (fisk, fjerkræ, kød eller vegetariske og veganske retter) samt desserter. Maden er næringsrig og farvestrålende, den appellerer til sanserne og er nem at lave i en travl hverdag.

Hver opskrift ledsages af foto, praktisk info til alternative ingredienser og sundhedstips om råvarerne. Alle retter – undtagen desserterne, er fuldgyl­dige måltider, som både indeholder fedtstoffer, kulhydrater og proteiner. Desuden masser af grøntsager, der giver energi til kroppen og skønne farver på tallerkenen.

Formålet med bogen er, at det skal være overkommeligt for alle at tilberede et godt måltid.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Mad i fad
Undertitel Nem og lækker mad i ét fad
Forfatter Anne van der Merwede
Sider 169
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2021
ISBN 978-87-93951-78-5

Om forfatter

Anne van der Merwede

Anne van der Merwede arbejder som ernæringsterapeut, komplementærbehandler,
egoterapeut med undervisning og vejledning i Danmark og Norge, afholder herudover workshops. Hun har i 20 år arbejdet som foredragsholder, behandler, underviser og
skribent. Anne har studeret sammenhængen mellem krop, sind, kost og livsstil, og i bogen kombineres viden og erfaring med hjertelighed. Hun har haft brystkræft for tyve år siden og har siden da samlet viden om, at give kroppen de mest optimale betingelser.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.