Kombucha - Muusmann Forlag

Kombucha

En levende te

179,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 134,96 kr. (-25%)

Et glas friskbrygget, sødmefyldt kombucha kan være perfekt til en let aften på terrassen, men den kan også brygges med tilstrækkelig syre til at matche madretter, der kalder på kraft. De mange muligheder for at forme og finjustere smagsprofilen af kombucha, ved at variere mængden af sødme, syre, vinøsitet og aroma, har medvirket til at den perlende te, i disse dage bobler frem i hjemmebryggerier og på restauranternes drikkekort. Ikke desto mindre er kombucha en ældgammel drik, som oprindeligt stammer fra Kina, og igennem tusinder af år er blevet nydt og drukket for sine smags- og sundhedsmæssige egenskaber.

Denne bog giver en omfattende guide til den fermenterede te, der fremstilles ved anvendelse af en symbiotisk kultur af bakterier og gær, der giver kombucha sin karekteristiske profil, sin blidt boblende karakter og søde-syrlige smag.

Ved brug af lokale ingredienser forbindes sted og smag i 20 unikke sammensætninger af kombucha, som kan brygges derhjemme. Der er blevet eksperimenteret videre ud over de sædvanlige rammer for drikken, som tilføres et væld af smagsnuancer, og der er anvisninger til alle dele af brygningsprocessen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kombucha
Undertitel En levende te
Forfatter Nina Parna
Fotograf Chris Tonnesen
Sider 120
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2017
ISBN 978-87-94258-25-8

Om forfatter

Nina Parna

Nina Parna

Nina Parna er uddannet cand.scient. i Fødevareinnovation & Sundhed. Hun startede sit arbejde med kombucha ved et samarbejde med Nordic Food Lab, hvor hun skrev sit speciale om drikken) og har de sidste 10 år beskæftiget sig med at researche, udvikle og arbejde med kombucha, med brugen af nordiske ingredienser som sit særlige felt. I 2017 udgav hun første udgave af bogen Kombucha hos Muusmann Forlag. I 2023 åbnede hun kombucha-bryggeriet Folk i Kødbyen, København.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.