Assistens Kirkegård - Muusmann Forlag

Assistens Kirkegård

Stemmer og sten

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

I en tid, hvor det at gå ture ikke blot er for at få motion, men også for at søge indsigt, tilbyder denne bog en helt særlig form for vandring. Dels får man en digterisk oplevelse, der formidler en direkte indsigt i 24 kulturpersonligheder, dels bliver man ført rundt på en vandring i en smuk kombination af storby, landskab og kulturhistorie. Assistens Kirkegård er ikke blot et historisk sted, men også et historiernes sted.

Bogen indeholder digte, der frit fortolker liv og værk, og fotografier af 24 udvalgte personers gravsteder på Assistens Kirkegård. Fælles for de 24 er, at de alle på en eller anden måde er kunstnere, det kan være malere, forfattere, musikere eller billedhuggere.

Desuden rummer bogen en række fotografier, som indfanger det særlige miljø, der kendetegner Assistens Kirkegård. Forrest i bogen findes et kort over kirkegården, hvor de udvalgte gravsteder er indtegnet, så bogen kan bruges som guide. Assistens Kirkegård har stor betydning som kulturelt samlingspunkt for Københavns borgere og har et meget stort antal besøgende hele året.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Assistens Kirkegård
Undertitel Stemmer og sten
Forfatter Asger Schnack, Lars Gundersen
Fotograf Lars Gundersen
Sider 111
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse April 2022
ISBN 978-87-94155-96-0

Om forfatter

Asger Schnack - Assistens kirkegård - Muusmann Forlag

Asger Schnack

Asger Schnack er forfatter og har siden sin debut i 1967 udgivet en række digtsamlinger, romaner, essaysamlinger, biografier og børnebøger, alene og i samarbejde med andre. Sammen med Lars Gundersen har han udgivet en række bøger, der på forskellige måder kombinerer tekster og fotografier.

Lars Gundersen - Assistens kirkegård - Muusmann Forlag

Lars Gundersen

Lars Gundersen er fotograf og har udgivet en lang række fotografiske værker, flere af dem i samarbejde med skønlitterære forfattere. Desuden har han virket som bogtilrettelægger, såvel af egne som af andres bøger. For Muusmann Forlag har han bidraget med fotografier til to udgivelser om henholdsvis østers og kartofler.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.