Arkitekturdigte – København

99,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 74,96 kr. (-25%)

Lyt til digterens kraftfulde ord i musikvideoen ELEFANTPORTEN
Lyt, se og føl ELEFANTPORTEN

Årets eksklusive niche-udgivelse om Københavns mest markante arkitektoniske bygningsværker – beskrevet i digte. En dejlig sær og ny litterær genre ser dagens lys i denne opsigtsvækkende samling af små krydsfelter mellem arkitektur og poesi, som er illustreret af digteren selv.

Roald har desuden indspillet digtet Elefantporten, i samarbejde med hiphop-produceren Es. Digtet fremsiges naturligvis af Roald selv mens sangerinden RebekkaMaria synger.

Mure kan vække følelser. Og huse indeholder historier. Dét er udgangspunktet i debutdigteren Roald’s finurlige bog. Uanset om du er arkitekturinteresseret, københavner, poesi-glad eller blot nysgerrig efter stærke fortællinger, så er denne bunke digte om arkitekturen i hovedstaden et absolut must på din bogreol eller med i lommen, når du skal på en byvandring. Digtene tegner et lyrisk kort gennem byen, hvor der både er plads til små glimt af drømmende tanker samt legende poesi om arkitekturen og konstruktionerne. Alt sammen med afsæt i markante bygninger i hovedstaden. Arkitekturdigtene bringer dig rundt til de største, hæsligste, mest ikoniske, flotteste og underligste stykker af arkitektur som København kan mønstre.

I en tid hvor Danmark er sat på verdenskortet på grund af vores banebrydende arkitektur og byindretning, er denne lille perle af en udgivelse den oplagte kærlighedserklæring til de menneskeskabte rum vi lever og ånder i til daglig. Arkitekturdige – København er en helt igennem unik og særdeles smuk udgivelse. Uanset om dette er dit første møde med poesien eller om du er en habil digtlæser, kan du ikke undgå at blive ramt i både hjerne og hjerte. Roalds åbne og legende sprog åbner arkitektur og digtning op til det brede publikum, hvor alle er inviteret med ind i rækken af medrivende små fortællinger.

Bogen er i et lille lækkert format, som passer ned i en stor lomme eller lille taske, perfekt til at tage med på byvandring. Bogen er rigt illustreret af digteren selv, som med sin karakteristiske labyrintiske streg af byer og bygninger giver ordene en visuel lyd.

Nummeret Elefantporten kan desuden købes her: https://orcd.co/bynmrkd

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Arkitekturdigte – København
Forfatter Roald Bergmann
Sider 60
Format 120 x 170 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2019
ISBN 978-87-93679-41-2

Om forfatter

Roald Bergmann

Roald Bergmann er journalist, kunstner og forfatter og har gennem tyve år dyrket arkitekturen via kunst, podcast, artikler, foredrag og poesi. Som en rød tråd gennem en karriere som iværksætter, tv-udvikler, rapper og underviser har poesien sammen med arkitekturen dannet en forunderlig forening. Og for første gang nogensinde har Roald nu samlet de bedste af sine arkitekturdigte til denne særudgivelse.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.