Eventyrlige kager

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Hvordan laver man den fuldendte kage – en himmerigsmundfuld, eventyrligt komponeret og en sand fryd for øjet? Vel at mærke uden at være professionel konditor og have adgang til diverse remedier og særlige teknikker. Svaret finder du i denne særlige kagebog.

Bogen arbejder som grundregel med en tre-komponent-formel, som i de fleste tilfælde er alt, hvad en kage behøver for at være fuldendt. Om det er en marcipanbund, æblemousse og ristede mandler, eller om det er kransekage, ganache og karamel, så passer det ind i reglen. Det er nemt at gå til, så alle kan være med, når der skal laves herlige drømmekager.

Mange af bogens kager er i øvrigt glutenfri, hvilket betyder flere nødder, mere marcipan, rigeligt med smør og marengs, så det batter. Prikken over i’et er selvplukkede blomster, urter, friske bær og andet pynt, som giver et naturligt og eventyrligt udtryk.

Læseren bliver holdt i hånden hele vejen fra den perfekte bund til den fuldendt pyntede kage. Hertil kommer teori og tanker bag kagerne og muntre anekdoter, der kan inspirere dig til, hvordan du selv kan udvikle nye kager derhjemme.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Eventyrlige kager
Forfatter André Spange Nabulsi, Randi Nabulsi
Sider 193
Format 210 x 297 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Januar 2021
ISBN 978-87-94086-50-9

Om forfatter

André Spange Nabulsi

André Spange Nabulsi

Opvokset i køkkenet mellem potter og pander i forældrenes nærvær. Gik selv i lære som kok på Restaurant Salt på Hotel Admiral i København. Udlært i 2007. Har arbejdet på diverse af Københavns og Nordsjællands finere restauranter og åbnede Cafe André i Helsingør i 2011 med et stærkt fokus på kager. Når André står i køkkenet, er det med en mere teoretisk tilgang til arbejdet. Det er med respekt for det klassiske og interesse for det moderne.

Randi Nabulsi

Startede sin karriere som kok i 1971, direkte efter 9. klasse, på Yum Yum på Rådhuspladsen i København. Med mange års erfaring fra både ansættelser og egne restauranter, cafeer og diskoteker har Randi arbejdet sig fra buffist til køkkenchef. Når Randi står i køkkenet er det håndværket, der træder i karakter. Der måles tit uden målebæger, intuitionen fortæller, om der er nok af det ene eller andet. Det er erfaringen, der fortæller, om noget smager godt, selv før ideen er konkretiseret.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.