Blandt urter og elverfolk

Årets gang i Hyldemors Have

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Når de dybe skove kalder…

Blandt urter og elverfolk er en indbydende og reflekterende håndbogscollage af naturpoesi, urtekraft og inspiration fra Moder Jords store medicinskab. Som en almanak vandrer den gennem årets måneder og inspirerer os til at blive klogere på naturens gaver. Både i form af nemme, effektive opskrifter til det naturlige husapotek og som en mere fordybende og forbindende væren i naturen, som mange længes efter i dag. En hverdag i harmoni med naturens rytmer, med mere ro og i dybere forbindelse til nordens ældgamle visdom.
Maria Lisette Jacobsen, kendt som Hyldemor, giver kyndig vejledning i de mest almindelige urter og deres anvendelse, samtidig med at hun tager os med på en poetisk rejse ind i livet i skoven. På sin jordnære facon bringer hun verdenerne sammen i en nordisk inspireret shamanisme og er både unik og banebrydende med sit fokus på anvendelse af urter, spirituel naturterapi og smukke fortællinger. Således er bogen på mange måder en værdig efterfølger til heksen Dannie Druehylds håndbogsklassiker.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Blandt urter og elverfolk
Undertitel Årets gang i Hyldemors Have
Forfatter Maria Lisette Jacobsen
Sider 145
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2023
ISBN 978-87-94258-84-5

Om forfatter

Maria Lisette Jacobsen

Maria Lisette Jacobsen

Maria Lisette Jacobsen, kendt som den nordiske shaman Hyldemor fra DR2-dokumentaren Heksen, Hedningen og Hyldemor, udmærker sig ved sin ligefremme, levende og inspirerende formidling af urtemedicin og naturspiritualitet. Som uddannet arkæolog og med en fortid i museumsbranchen er hun i dag kvinden bag den succesrige kursusvirksomhed Hyldemors Have. Hun har tusindvis af følgere på Instagram, Facebook og YouTube, hvor hun dagligt inspirerer og videregiver sin viden om helbredende urter, en hverdag i takt med årstidernes skiften og sit enestående liv som moderne, klog kone.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.