Vi er natur

Genopdag naturen og mærk dens helbredende kræfter

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

“En bog med inspirerende fortællinger om naturen og naturoplevelser, og overbevisende forklaring om, at vi hører naturligt hjemme i naturen med dens stilhed eller lyde, snarere end i byen eller bag en skærm.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse

 

“En letlæselig bog som kan anbefales til en stresset hjerne, gives til en passioneret friluftsmenneske, nydes under solen på terrassen eller bruges i en sundhedsfaglig praksis. Denne bog giver dig anledning til at gribe det næste eventyr under åben himmel, og måske endda sætte livets stressende jag lidt i perspektiv.”  – Rikke og Trine fra profilen @hunt_hike

 

Om bogen

I bogen Vi er natur fortæller naturterapeut, naturvejleder og forsker Simon Høegmark og natur­ terapeut og sundhedskonsulent Sigurd Hartvig om naturens forunderlighed og særlige evne til at helbrede krop og sind.

I dag lever mange af os i bymiljøer og ofte langt væk fra naturen. I denne bog fortæller Simon og Sigurd, hvordan de gennem mange år har hjulpet mennesker tilbage til livet efter en livskrise, og hvordan særlige atmosfærer, åbning af sanserne, vejrtrækningen og nysgerrigheden i naturen kan hjælpe os tættere på et mindre stressende og mere rigt liv.

Vi er natur er en enkel bog, som kan bruges af alle. Bogen kan være en konkret hjælp til at trække naturens helbredende kræfter mere ind i hverdagen. Med inspirerende fortællinger og konkrete øvelser kan bogen støtte os i at få genskabt forbindelsen til naturen – en forbindelse, som de fleste af os genkender fra barndommen, men som mange af os desværre har glemt i en travl og rationel verden. Ved at genskabe kontakten til naturen får vi adgang til helt nye meningsfulde oplevelser og følelser af nærvær, livsglæde og hverdagsmagi. Bogen kan også anvendes af fagprofessionelle, der ønsker at bruge naturen som ’medbehandler’ i deres arbejde med andre mennesker.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Vi er natur
Undertitel Genopdag naturen og mærk dens helbredende kræfter
Forfatter Jane Sørensen, Sigurd Hartvig, Simon Høegmark
Sider 216
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juni 2020
ISBN 978-87-93679-68-9

Om forfatter

Jane Sørensen

Jane Sørensen er den, der samler trådene i bogen. Hun er kandidat i folkesundhedsvidenskab og har gennem mange år arbejdet med forebyggelse og sundhedsfremme i Københavns Kommune. Hun har desuden uddannet sig inden for psykoterapi og naturbaseret sundhedsfremme og interesserer sig privat for shamanisme og naturcoaching.

Sigurd Hartvig

Sigurd Hartvig er uddannet lærer, sundhedskonsulent og bevidsthedstræner. Til daglig afholder han afstressningskurser i naturen for mænd og kvinder i samarbejde med Simon Høegmark. Sigurd har mange års erfaring i at arbejde med mennesker med fysiske og mentale udfordringer samt stor erfaring i at bruge åndedrættet som redskab for sundhed og ydeevne. Han har bl.a. afviklet forløb til ændring af livsstil, udviklet motoriske lege til børnemusik-apps og udarbejdet øvelseskatalog til DGI med titlen ”Hold hjernen frisk – naturtræning”.

Simon Høegmark

Simon Høegmark er uddannet lærer, naturvejleder, master i naturvidenskab og kandidat i idræt og sundhed. Han er pt. i gang med en ph.d. om naturbaseret rehabilitering ved Institut for Psykologi på Syddansk Universitet. Simon har i ca. 20 år arbejdet som naturvejleder og har været formidlingschef for Det Naturhistoriske Museum ’Naturama’ og Fjord & Bælt Centeret i Svendborg. Han har holdt over 1.000 foredrag og formidlet om naturen og naturens helbredende kræfter på tv og i skrevne medier. I 2014 udviklede Simon ’Vildmandskurset’ i Svendborg Kommune; et naturbaseret rehabiliteringsforløb for mænd i livskrise, som har inspireret til udvikling af lignende koncepter både nationalt og internationalt. Sammen med Sigurd Hartvig driver han. virksomheden Vinatur, hvor de uddanner og underviser medarbejdere i naturbaseret rehabilitering.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.