I gang med spiselige bede

Skab dit eget paradis med flerårige planter

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Et lakridsbed, et salatbed, et vildt bed eller et bed fyldt med børne­venlige planter? Der findes fler­årige, spiselige planter for enhver smag, og de kan dyrkes med lethed i enhver have. Men hvilke spiselige planter skal du vælge, og hvordan dyrker du dem overhovedet? Det hjælper denne bog og dens temabe­de dig med at finde ud af.

Bogen er til dig, som gerne vil i gang med at dyrke flerårige, spiselige planter, og som drømmer om en frodig have, der er nem at passe. I gang med spiselige bede er en praktisk håndbog, som giver dig konkrete opskrifter på 13 spiselige bede. Opskrifterne er lige til at gå til med billeder, illustrationer, planteliste og -beskrivelser samt forslag til brug af planterne i både have, husholdning og køkken.
Her får du gode råd om alt fra etablering af bede og håndtering af dyreliv og såkaldt ukrudt til planteformering og tørring af urter. Du bliver guidet til et omsorgsfuldt, klimavenligt haveliv med selvforsyning, naturforbindelse og masser af gode oplevelser for hele familien!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel I gang med spiselige bede
Undertitel Skab dit eget paradis med flerårige planter
Forfatter Kristine Cazalis Fenger
Sider 249
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2024
ISBN 978-87-94441-54-4

Om forfatter

Kristine Cazalis Fenger

Kristine Cazalis Fenger er uddannet filosof med speciale i miljøetik og naturhaver og har desuden Permakultur Design Certifikat. Hun driver virksomheden Blomst og Bønne, hvor hun dyrker blomster til snit, samt Verdens Mindste Planteskole, der sælger spiselige, flerårige planter i potter. Derudover er hun ansat som tekstforfatter for Landsforeningen Praktisk Økologi og projektet Vilde Rødder. Hun skriver om sit haveliv på Instagram under @frufengershave, hvor godt 8.000 havefolk læser med, og hun åbner årligt sin have for hundredvis af besøgende.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.