Dahlia passion - Muusmann Forlag

Dahlia passion

Fra jord til vase - dyrkning, pleje og formering

279,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 209,96 kr. (-25%)

Smukke, pompøse, farverige og sprudlende! Får man først øjnene op for de fascinerende dahliaer, også kaldet georginer, kan det let udvikle sig til et passioneret kærlighedsforhold. DAHLIA PASSION er med sit delikate billedunivers en hyldest til dahliaernes blomsterrigdom og en opfordring til at dyrke mange flere af dem i vores haver.

Med en solid introduktion og guide kommer bogen rundt om alle praktiske forhold, så du kan få succes med at dyrke dahliaer og lære blomsternes væsen endnu bedre at kende. Her er både vigtig viden til nybegynderen og supplerende inspiration til den erfarne dahliadyrker.
Som noget helt særligt giver også 10 passionerede og erfarne dahliadyrkere deres idérige bud på, hvordan dahliaer kan bruges i buketter. De viser, hvilke dahliasorter de har forelsket sig i, og hvilke andre blomster de dyrker sammen med dahliaerne, samt øser ud af tips og erfaringer med at dyrke disse skærehavens betagende sensommerdronninger.
Bogen understøtter bæredygtig dyrkning af blomster i en sund muld efter naturlige og giftfrie principper.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Dahlia passion
Undertitel Fra jord til vase - dyrkning, pleje og formering
Forfatter Tina Brok Hansen
Sider 217
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2024
ISBN 978-87-94360-65-4

Om forfatter

Tina Brok Hansen

Tina Brok Hansen er fotograf og skribent og har leveret smukke fotografier til 15 bøger, hvoraf hovedparten er udgivet på Muusmann Forlag. Dahliapassion er forfatterens første solobog, hvor hun både leverer fotografier og tekst. Tina Brok Hansen har solid erfaring med at bidrage med indholdsrige og nærværende artikler til danske magasiner, hvor hun fotograferer og skriver med fokus på havedyrkning, blomster, biodiversitet, økologi og ildsjæle. Desuden har hun en stor have, Tisvildehaven, hvor hun selv er ramt af dahliapassion.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.