Pensionslivet - Luk op for den 3. alder - Muusmann Forlag

Luk op for den 3. alder

Inspiration til unge seniorer

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Opfatter du den 3. alder som en gave? Livsfasen, hvor vi ikke længere behøver at arbejde, giver stor frihed og overvældende mange muligheder. Denne bog giver seniorer inspiration til at se nye muligheder og finde sig godt til rette med den store forandring, som arbejdslivets ophør er.

Det er et privilegium, at vi i dag kan tale om den 3. alder. Tænk blot på sangen om Jens Vejmand, som tabte ham´ren brat – han måtte arbejde for føden, indtil han døde. I Danmark har efterlønnere eller pensionister mulighed for at nyde en periode i livet uden at være tvunget til at arbejde. Om den 3. alder opleves positivt afhænger i høj grad af den enkelte seniors forberedelse og indstilling. Det gælder om at udnytte mulighederne, før man eventuelt kommer i den 4. alder, hvor man er afhængig af andres hjælp.

Mange seniorer på vej til at forlade arbejdsmarkedet stiller sig spørgsmålene: Hvordan vil det gå mig, når jeg ikke skal arbejde? Hvad skal jeg foretage mig i min 3. alder? Nogle frygter at forlade arbejdsmarkedet, andre glæder sig og har store forventninger. Seniorer er lige så forskellige som alle andre aldersgrupper. Bogen giver derfor ikke nogen standardsvar, men en mangfoldighed af eksempler og ideer, så læseren kan vælge sin egen vej.

Bogen er en introduktion til emnet den 3. alder med sin uformelle blanding af fakta, erfaringer og synspunkter. Der er interviews med udvalgte seniorer, der inspirerer med deres personlige valg og engagement, samt referencer til litteratur, undersøgelser m.v. om den 3. alder, hvor læseren kan finde mere information.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Luk op for den 3. alder
Undertitel Inspiration til unge seniorer
Forfatter Else Borch
Fotograf Sanni Grych
Sider 161
Format 200 x 230 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juni 2019
ISBN 978-87-93679-57-3

Om forfatter

Else Borch

Else Borch er startet som selvstændig i sin 3. alder, hvor hun tilbyder foredrag, workshops og coaching af seniorer. Efter at have lagt en lang it-konsulent-karriere bag sig, har hun taget coach-uddannelser og interesserer sig nu for emnet livskvalitet med fokus på den 3. alder.
Hun er desuden engageret i frivilligt socialt arbejde for forskellige grupper: ensomme voksne, ældre, sårbare unge kvinder.

Sanni Grych

Har fotograferet i over 15 år og har hentet teknik og inspiration på adskillige fotokurser. Derudover arbejder hun professionelt med strategi, projekter og forandringsledelse. Som fotograf kan hun lide at overraske og stille skarpt på detaljer, vi ikke normalt har øje for. Hun søger balancen mellem ro og oplevelse, uanset om hun fotograferer mennesker eller natur.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.