Golf - Muusmann Forlag

Golf

En introduktion

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Bogen henvender sig til alle golfspillere, men nok især til nye i sporten. Den beskriver golfspillets lange historie og mange traditioner, fra spillets oprindelse på fårehyrdernes enge langs de skotske kyster frem til i dag, hvor det er en af verdens mest udbredte idrætsgrene. Spillets særlige regelsæt og udstyr gennemgås, og man kan læse om hvordan man bedst og hurtigst kommer i gang med golfspillet. Et særligt kapitel er helliget en kort, men indgående instruktion, der giver læseren nyttige tips til at oparbejde et godt golfsving, som er grundlaget for utallige herlige timer på golfbanen.

Bogen beskriver de største og mest kendte golfturneringer, de såkaldte majors og Ryder Cup, og den store danske turnering, Made in Denmark, der for første gang blev afviklet i Himmerland Golf & Spa Resort i august 2014 med mere end 80.000 begejstrede tilskuere. Derudover kan man læse om nogle af Danmarks bedste golfbaner, og om nogle af de bedste golfbaner ude i den store verden.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Golf
Undertitel En introduktion
Forfatter Morten Buckhøj
Fotograf Lars H. Laursen
Sider 249
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2021
ISBN 978-87-94155-49-6

Om forfatter

Morten Buckhøj

Morten er journalist og har i mere end 30 år skrevet om golf i en lang række danske golfmedier. Han startede GOLFmagasinet og var chefredaktør for det i seks år. I dag er han en alsidig freelance journalist, fast skribent på GOLFBLADET og kommenterer golf fra PGA Tour og Ladies European Tour på GOLFTV/Eurosport. Skrev i 2002 ”Politikens Store Golfbog” og har tillige oversat og været fagkonsulent på flere andre golfbøger. Har tidligere skrevet en biografi om skuespilleren Palle Huld.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.