Golf

På en grå regnvejrsdag

99,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 74,96 kr. (-25%)

Det siges, at den første golf-vittighed blev fortalt på banen en lille halv time efter, at de første golfspillere havde opfundet spillet. Siden er de bare kommet i en lind strøm rundt i hele humorens spektrum.

Golfjournalisten John Kreiner har på sin færd rundt på alverdens golfbaner gennem årene samlet en række af disse historier i denne bog.

De fleste golfspillere kender situationen, hvor man gennem en lang vinter bare har ventet på, at græsset skulle blive grønt.
Endelig kom foråret så, og græsset er begyndt at vokse igen.
Greenkeeperen har åbnet banen, så vinterens længsler kan få frit løb.
Og så vælter regnen bare ned…
Pludselig har man hele verden vendt imod sig.
Men så er det da godt, at man kan få lidt af humøret tilbage med at par historier fra golfbanen.
Og så er det stadig muligt at sætte lidt kulør på en golfdag, der ellers er regnet væk.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Golf
Undertitel På en grå regnvejrsdag
Forfatter John Kreiner
Sider 110
Format 120 x 170 mm
Omslag Softback
Udgivelse Februar 2021
ISBN 978-87-94155-08-3

Om forfatter

John Kreiner

John Kreiner (f. 1944) er uddannet journalist med en fortid i såvel dags- som magasinpressen og TV. Siden midten af 1970’erne aktiv golfspiller og en af landets mest markante golfskribenter i flere af Danmarks førende golfblade og -magasiner. Hans forkærlighed for golfsportens traditioner fornægter sig ikke. Det gælder såvel livsstilen omkring sporten som glæden ved ikke mindst de traditionelle – og berømte – skotske links-baner. Trods pensionering stadig aktiv golfjournalist. Medlem af Sportsjournalisternes Golf Klub og tidligere næstformand for klubben.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.