Tyve tinder i Tour de France

En kør-selv-guide fra l'Alpe d'Huez til Mont Ventoux

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

”Denne bog er den første på dansk der hylder og portrætterer de største tinder i Touren” Dennis Ritter, TV 2 Sporten

Du kender sikkert fornemmelsen: Sommervejret i Danmark er gråt, køligt og vådt. Det er ikke lige vejr til at snuppe en tur på racercyklen, så i stedet kryber du indendørs, sætter dig til rette i lænestolen, tænder for fjernsynet og … bliver siddende i tre uger! Det er Tour de France-tid, og løbet fascinerer dig, specielt de lange bjergetaper over de berømte bjerge. Tourmalet, Aubisque, Mont Ventoux, L’Alpe d’Huez og Galibier. Velkendte, velklingende og frygtindgydende navne.

I denne bog bliver du taget med på tur over disse og 15 andre berømte og berygtede bjerge fra Tour de France. Du kører side om side med Tour-legender som Bartali, Coppi, Merckx, Contador.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Tyve tinder i Tour de France
Undertitel En kør-selv-guide fra l'Alpe d'Huez til Mont Ventoux
Forfatter Jesper Ralbjerg
Sider 223
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Marts 2021
ISBN 978-87-94155-22-9

Om forfatter

Jesper Ralbjerg

Er født i 1969 og begyndte at interessere sig for cykelsport i 1977, da hans forældre tog ham med til det københavnske seksdagesløb. Siden voksede interessen, og landevejscykling, specielt Tour de France, blev en lidenskab. Igennem flere år har han deltaget i forskellige motionsløb i både de franske og de italienske bjerge, bl.a. La Marmotte i Frankrig og Maratona dles Dolomites i Italien dagen efter (!) i 2009 sammen med sin træner, den danske ultratriatlet Kim Greisen. Gennem disse løb har han erhvervet sig en altomfattende viden om bjergene, Tourens historie og alle de praktiske oplysninger, der kan være nyttige for enhver cykelentusiast med drømmen om at komme ned at cykle i Tourens legendariske bjerge.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.