Guide til mountainbike med - Kvinder på sporet - Muusmann Forlag

Kvinder på sporet

Din guide til mountainbike

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Vinder af BEDSTE GUIDEBOG 2022, NAFF|BOOKAWARD

Flere og flere kvinder begynder at cykle mountainbike, og det er med god grund. Mountainbike er lig med unikke naturoplevelser, fællesskab og en alsidig træningsform for kvinder i alle aldre, uanset erfaring og fysisk form. Og vigtigst af alt, så er det sjovt.

Bogen her er din erfarne mountainbike-veninde, der ved alt det, du har brug for at vide før, under og efter din tur på sporet. Gennem guides til alt fra valg af cykel og udstyr til indføring i teknik og inspiration til ruter bliver du klædt på til at komme i gang med at cykle mountainbike og få succes på sporet. Du får også de bedste tips fra psykologen til at overvinde frygt og styrke selvværdet, og lægen sørger for, at du kan køre sikkert og forebygge skader.
Undervejs i bogen møder du forskellige kvindelige mountainbikere og får et unikt indblik i begynderens, motionistens og elitekvindens mountainbikehistorier og i kærligheden til hele mountainbike-universet.
Kvinder på sporet er den første mountainbike-bog til kvinder i verden. Den er til dig, der gerne vil i gang med at køre mountainbike, og til dig, der søger inspiration til ture i Danmark og i udlandet. Du får også gode ideer til ture med børn og til mountainbikeløb. Det er kvinderne, der er i fokus, men mænd er naturligvis meget velkomne til at læse med.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kvinder på sporet
Undertitel Din guide til mountainbike
Forfatter Solveig Høgh Larsen
Sider 209
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse August 2022
ISBN 978-87-94258-57-9

Om forfatter

Solveig Høgh Larsen

Solveig Høgh Larsen (f. 1985) har cyklet mountainbike siden 2018, hvor hun for første gang mødte op til et kvinde-mountainbike-kursus – uden at kende nogen. Det var kærlighed ved første tur i sadlen! I dag cykler Solveig både med sin familie og sammen med andre kvinder. Hun elsker at udfordre sig selv på sporet, men også at køre hyggelige ture med god tid til at stoppe op og nyde naturen. Når Solveig ikke sidder i sadlen, arbejder hun som kommunikationskonsulent. Derudover er hun vært på Mountainbike podcasten, skriver for cykelmagasinet Velomore samt underviser i yoga for mountainbikere.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.