Træning for kvinder - Træningsbog for voksne kvinder - Muusmann Forlag

Træningsbog for voksne kvinder

Nye muligheder for udvikling, motion og selvomsorg

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Bogen handler om, hvordan man kan lægge flere gode år til sit liv ved hjælp af træning og motion, god kost, søvn og sunde relationer. Den lægger vægt på, at det aldrig er for sent at gå i gang. Stoffet er veldokumenteret med statistikoplysninger og befolkningsfremskrivninger og viser, hvordan man med en sund levevis kan opnå flere gode leveår med et godt helbred uden sygdom. Den er fuld af konkrete anvisninger og træningsvejledninger.

Bogen er også en beretning om forfatterens personlige indsats for at oparbejde en god fysisk form og blive god til forskellige former for motion og træning, herunder løft med vægte – efter 30 års skrivebordsarbejde og en start fra noget nær et nulpunkt i en alder af 57.

Målgruppen er voksne kvinder, som er klar til at komme i form igen og lukke op for nye muligheder for udvikling, motion, bevægelse og selvomsorg i anden halvdel af livet, hvor børnene er fløjet fra reden. Bogen, der har en positiv og problemløsende tilgang og kan bruges som starthjælp til dem, der ønsker at komme i gang med træning og motion. For dem, som allerede er i gang, er der gode afsnit med teknisk viden om konditionstræning og styrketræning, mobilitetsøvelser, træningsprincipper m.v.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Træningsbog for voksne kvinder
Undertitel Nye muligheder for udvikling, motion og selvomsorg
Forfatter Annie Stahel
Sider 198
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse December 2021
ISBN 978-87-94155-44-1

Om forfatter

Annie Stahel

Annie er ICF-akkrediteret coach, har en teamcoach-uddannelse og flere lederuddannelser bag sig, heriblandt kurser på Harvard samt flere års forsknings- og undervisningserfaring fra CBS. Hun er it- og digitaliseringschef i Danmarks Statistik og har dermed det statistiske fundament i orden. Hun holder oplæg for bl.a. DGI og ’Bevæg dig for livet’ om, hvordan man kommer
i gang med et mere aktivt liv med træning og motion.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.