Bevægelse i hverdagen - KVINDE bevæg dig stærk - Muusmann Forlag

KVINDE bevæg dig stærk

Slut med junk-træning

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

At bevæge dig stærk handler ikke blot om øvelser, der skal gøres, til du er stærk nok. Det er et mindset og en ­erfaring, som holder dig stærk hele livet.

Denne bog er for kvinder i alle aldre; både dem, der har født, og dem, der ikke har.

Størstedelen af den kvindelige befolkning kan forebygge og undgå hyppige, men ofte oversete gener som ufrivillig vandladning ved fysisk aktivitet, bækkensmerter, “delte” mavemuskler og forstyrrelser på seksuel funktion ved at være mere opmærksom på det, du lærer i denne bog.

Du får:
– Indblik i personlige oplevelser og erfaringer med at ændre tilgangen til træning.
– Forklaringerne på, hvorfor det er vigtigt.
– Praktiske eksempler, fotos og QR-koder til vejledningsvideoer.
– Eksempler på træningsprogrammer.

Bevægelserne i dine vågne timer fylder tidsmæssigt langt mere end tiden på træningsmåtten. Derfor er dine hverdagsbevægelser – hvordan du bevæger dig, fra du står op, til du går i seng – mindst lige så vigtige som de specifikt korrigerende og styrkende øvelser, du laver. For de fleste betyder dette, at de har et stort, uudnyttet potentiale til at få en velfungerende og stærk krop.

Fysioterapeut Elin Solheim præsenterer her en ny tilgang til kvinders træning, hvor det at skulle træne handler mere om kvalitet og om at bevæge sig rigtigt i dagligdagen end om blot at træne mere og hårdere i fitnesscenteret. Resultatet er en stærkere kerne, som kan bære dig sikkert gennem alle livets udfordringer.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel KVINDE bevæg dig stærk
Undertitel Slut med junk-træning
Forfatter Elin Solheim
Sider 216
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Oktober 2017
ISBN 978-87-93430-79-2

Om forfatter

Elin Solheim

Fysioterapeut, iværksætter, underviser og mor til tre. Hun har 20 års erfaring som fysioterapeut og med undervisning i bevægelse, bl.a. også gennem dans og yoga. Som indehaver af www.elinsolheim.dk og www.fysioflow.dk har hun de seneste år beskæftiget sig med at udvikle og formidle viden omkring træning af kvindekroppen.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.